![]() |
| | #12 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başımız saolsun!!! Kahrolsun PKK,, Kahrolsun Dehap,, Tüm Türk halkının başı sagolsun!! Gencecik yaştaki bu gençlerimizin hayatını sona erdiren kurşunları atanlar bilsinlerki bu kanlar yerde kalmaz!!!er geç intikamı alınır!!!
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü : 54 Rep Puanı : 5191 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Başımız saolsun!!! öncelikle Allah ailelerimize sabır versin.ama unutmayacagım ve yapılan alçaklığı herkese ileteceğim ama msnden ama forumdan ama PM den ne alçaklığı diyeceksiniz tabi daha ağır konuşurdum ama kurallara saygı!ibrahim tatlıses sen nesin kimsin bu ülkenin 14 ewladı can veriyor sen hala dansöz oynatıyorsun az da olsa utan be gerçi o yüz yok(desteklediğin için bazı kurumları)sen orda rahat ve huzur içinde proğram yapıyorsan kimin üzerinden yapıyorsun o ölen abilerimiz kardeşlerimiz koruyorda rahatca yapıyorsun tabi ateş düştüğü yere ama merak etme bigün senin başınada böle bir acı olay gelirse(umarım gelmez)dansöz oynatacak çoktur biride bensem belki saçma ama kendi çapımda oynatırım arkadaş.hiç mi için sızlamıyor sen nasıl Türk'sün ya tartışılır dimi bu konuda?Arkadaşlar şunu bilin ki;(TT)TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR VE TÜRKLERİN KALACAK var mı da ötesi.belki ukala ve ağır olmuştur yönetimden özür dilerim şimdiden.
__________________ BU ULUS SİZE MİNNETTAR, HERKES İÇİN OLMASADA.GERÇEK TÜRKLER İÇİN,KANI BEŞ PARA ETMEZ BİR ERMENİ GAZETECİDEN MİLYON KERE DAHA DEĞERLİSİNİZ.BU ÜLKE GERÇEK EVLATLARINA AĞLIYOR... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| basimiz saolsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |