![]() |
| |||||||
| Düş Sokağı Sakinleri (DSS) Fun clup DÜŞ VE MAVİ BULUŞMASI |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Beyoğlu'nda Bir Öğle Vakti Akorları Murat Çelik Düş Sokağı Sakinleri BEYOĞLU'UNDA BİR ÖĞLE VAKTİ... Bm.................. ..................Em Sessizlik içime çökmüş,bir uyku gibi Bm.................. ..............Em Bütün sokaklarım beni unutuyor Bm Beyoğlu' nda bir öğle vakti .................... ..Em Herkes kendisi gibi Bm.................. .................... ........Em Zaman bir çocuk gülüşü, içimde yaşlanan Bm.................. ...................E m Kaçışlarım beni hiç hiç saklamıyor Bm.................. .................... Em...........C Beyoğlu' nda şu güneş uykumu gezdiriyor ..D................. ..C................. ..Bm Girdiğim sinemalar yalnızlığım oldu D................... ....C......Bm Bilmeden beni sana üzüyor Dadd4............... .C.................. .Bm Bindiğin o tramvay yüzünü unutmuş Dadd4............... .C.............Bm Bilmeden beni sana benzetiyor Bm.................. .Am.........C....... .........Bm Herşey benden önce ben senden sonrayım Bm.................. ...Am....C.......... ............Bm Ellerim bu değildi ki eskiden tanırdım kendimi Bm.................. .................... ......Em Kelimeler etime gömülmüş, bir bıçak gibi Bm.................. .................... .....Em Bütün gecikmelerim seni hatırlatıyor Bm.................. .................... .............Em..... ....C Beyoğlu' nda dükkanlar artık en çok satanı çalıyor... ..D................. ..C................. ..Bm Girdiğim sinemalar yalnızlığım oldu D................... ....C......Bm Bilmeden beni sana üzüyor Dadd4............... .C.................. .Bm Bindiğin o tramvay yüzünü unutmuş Dadd4............... .C.............Bm Bilmeden beni sana benzetiyor Bm.................. .Am.........C....... .........Bm Herşey benden önce ben senden sonrayım Bm.................. ...Am....C.......... ............Bm Ellerim bu değildi ki eskiden tanırdım kendimi |
| | |
![]() |
| Tags |
| akorlari, beyoglunda, bir ogle vakti, dus sokagi sakinleri, murat celik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |