![]() |
| |||||||
| Düş Sokağı Sakinleri (DSS) Fun clup DÜŞ VE MAVİ BULUŞMASI |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Düşmurat akorları Murat Çelik Düş Sokağı Sakinleri Düşmurat... Dm.................. ....Am.............. ..... Ben gülüşlerimde bir çocuk saklarım Dm.................C ....... Ellerimde hüzün oyunu Dm.................. ..............Am.... ........... Hiçbir yere gitmeyen bir yalnızlık hali bu ....Bb...........Dm. ..........Bb.....C.. ...Dm............... . Yürüyor göğsüme doğru, göğsümden sesime doğru Dm.................. ........Am.......... ...... Kimbilir hangi şehirde unuttum adımı Dm.................. C............ Bana düştü hep beklemek Dm.................. ..........Am........ ............. Yaşam ancak düşümde mutlu ediyor beni ...Bb.............Dm ..........Bb.....C.. ..Dm........... Gönderiyor içime doğru, içimdeki sesime doğru Dm.................. ....Am.............. ........ Ben hep saçlarımda ruhumu sakladım Dm.................. ...C................ .. Aynalarda yüzüm hiç görünmez Dm.................. .......Am........... .................. Anladım ki paylaşmak eğer verirsen sürüyor ...Bb...........Dm.. .......Bb.......C... .Dm........... Yaşamdan bize doğru, bizden de yaşama doğru F..........C........ ............... Şimdi soruyorum kendime; C..................D m.................. Ben hangi zaman oyuncusuyum ? F...........C....... .................Dm. .................... Hangi zaman bahçesine geç inen yağmurdum ? |
| | |
![]() |
| Tags |
| dus sokagi sakinleri, dusmurat akorlari, murat celik |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |