![]() |
| |||||||
| Düş Sokağı Sakinleri (DSS) Fun clup DÜŞ VE MAVİ BULUŞMASI |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Zindan masalları akorları Murat Çelik Düş Sokağı Sakinleri Zindan masalları... intro:Bb Bbmaj7 Eb Bb F F7 Bb Bb................Bb maj7................ .......... Bir mavi türkü kabarırken göğsümde Eb.................. ...............Bb Yürür dudaklarıma masallar Bb.................. ..F...F7............ ................Bb Tütsülenmiştir artık bölüştüğümüz akşamlar Bb.................. .Bbmaj7............. .. O mavi türkünün içinde bir kuyu Eb.................. ...........Bb Dibinde bir adam gizlenir Bb......Cm.......... .......Dm........... ................Cm.. ............Bb...... O saklanır ben gizleyemem sızar dudaklarımdan zindan masalları Bb.................. .................... .Cm..Dm............. .................... .....Bb Bir gün olsun içimde kalsın yüzüm o sonsuz kuyular hiç tükenmiyor Bb.................. .................... .Cm..Dm............. .................Bb Herşey geçer yine de sesin kalır bırak yüreğin rehberin olsun Bb.................. ..................Cm ..Dm................ .............Bb Acılardan ben çoktan vazgeçtim nasıl olsa hiç paylaşılmıyor Bb.................. .................... .........Cm..Dm..... .................... ..........Bb Küçük bir sevinçe bile orta karar oldum bir yağmurla yıkılıyor dualarım Bb.................. Cm...............Dm. .................... ...Cm............... ...Bb... Ağağa sen yıkarsın ben anlatırım sızar dudaklarımdan zindan masalları |
| | |
![]() |
| Tags |
| dus sokagi sakinleri, murat celik, zindan masallari akorlari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |