![]() |
| |||||||
| Düş Sokağı Sakinleri (DSS) Fun clup DÜŞ VE MAVİ BULUŞMASI |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 648 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben şimdi hazırım akorları Murat Çelik Düş Sokağı Sakinleri BEN ŞİMDİ HAZIRIM... Bm.................. ........Em.......... .....Bm Karşılıklı duran iki aynanın ortasındayım ..................Em ............Bm Kendimi kendimden ayırmışım Bm.................. ........Em.......... .....Bm Sorularla geçen yolculuğumun son durağındayım ..................Em ............Bm Kendimi kendimde bekletmişim ... .............Am..... .........Em .................... .................... .................... ............> Ben sana çok yalvarmışım......... .................... .........> .................... .................... .................... ...................> .............C...... .......Bm........... .................... ..................>X 2 Karşılıklı durup ağlamışım........... .................... ...............> .................... .................... .................... .................... ........>}- A Dadd4 (F#m)..C..........Bm .................... .................... .....> Zamanı geçmiş yaşlanmışım......... .................... ...........> .................... .................... .................... ..................> Dadd4...........C... .............Bm..... .................... ......> Kendimi bir çocukta saklamışım ... Bm.................. ........Em.......... .....Bm Penceremi açtım gecenin duasına ..................Em ............Bm Uzattım ellerimi cevabına ... Tkr. -A- Bm.........Em....... .................Bm. .... Ben şimdi hazırım karagözlü ceylanım Bm.........Em....... ..................Bm .... Acılar toprağına kalbimi tohumladım ... |
| | |
![]() |
| Tags |
| akorlari, ben simdi hazirim, dus sokagi sakinleri, murat celik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |