![]() |
| |||||||
| Düş Sokağı Sakinleri (DSS) Fun clup DÜŞ VE MAVİ BULUŞMASI |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Seyyah Akorları Murat Çelik Düş Sokağı Sakinleri SEYYAH... Em.................. ....Am.......Em Bu şehirden bana acılar kaldı Em.................. ............Am...... ...Em Şarap sundum aya ben ayrılık tattım D................... ..................Em .............G Seyyah oldum şu alemde öyküler yazdım G................... ..F...............Em Oturup anlattım kendi halimce Am.................. ...............Em... ..........G Seyyah oldum şu alemde türküler yaktım G................... ....F..............E m Oturup söyledim kendi halimce Em.................. ........Am.........E m Gözlerinden mektup ellerinden su Em.................. ..........Am........ ........Em Bekledim durdum ben ne zor yolmuş bu D................... .................... Em............G Seyyah oldum sözüm bildim gizlendim içime G................... ........F........... ......Em Çığlık oldu gözlerim kendimi vurdum Am.................. ...............Em... .........G Seyyah oldum şu alemde niceler gördüm G................... ....F............Em Anladım ki insan kalbine yolcu Em Bana aşk lazım Em Aşkta ateş ararım .................... .....Am Kapanmış kapılardan geçtim .................... ........Em.......... .....F.............. ....Em Yanmayan bedenlerden güzelim ben yolumu sildim Em Dünyanın hali Em Çeker giderim .................... Am Yalnızlık yolcusu gönlüm .................... ....Em.......F...... ...........Em Bir garip seyyahım anla kendime göçerim |
| | |
![]() |
| Tags |
| dus sokagi sakinleri, murat celik, seyyah akorlari |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |