![]() |
| |||||||
| Düş Sokağı Sakinleri (DSS) Fun clup DÜŞ VE MAVİ BULUŞMASI |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Al Beni Yar Akorları Murat Yılmazyıldırım Düş Sokağı Sakinleri AL BENİ YAR... G............D...... ........Em Bulutlardı yağmuru getiren G..........D........ C Hüznüm bulut oldu G.................D. ...........Bm Yağmur oldu yasak sevdamız ....D............... ..Em İnatla gurbete doğdu G............D...... ........Em Acıya büyüdü sevgiler G..........D........ C Karanlıklar kentinde G.................D. ...........Bm Güneşi hiç göremeden ....D............... ..Em Oynadığımız bir oyundu G...............Bm Al beni yar götür Em...............G.. ................X2 Götür buralardan Bm.................. C.........G......... D Bıktım artık hep aynı varoluşlardan G............D...... ........Em Yitirmekten yitirilmekten G..........D........ C Korkudan korkmalardan G.................D. ...........Bm Aldatmadan aldatılışlardan ....D............... ..Em Hiç almadan hep vermelerden G............D...... ........Em Yasaktı bize sevda yaşamak G..........D........ C Aramızda hep birileri oldu G.................D. ...........Bm Aramızda hep sende oldun ....D............... ..Em Ben yalnız seninle doğdum G...............Bm Al beni yar götür Em...............G.. ................X2 Götür buralardan Bm.................. C.........G......... D Bıktım artık hep aynı varoluşlardan |
| | |
![]() |
| Tags |
| akorlari, al beni yar, dus sokagi sakinleri, murat yilmazyildirim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |