![]() |
| |||||||
| Düş Sokağı Sakinleri (DSS) Fun clup DÜŞ VE MAVİ BULUŞMASI |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Beni hiç ellere verme akorları Murat yılmazyıldırım Düş sokağı sakinleri Beni hiç ellere verme... Dm.............C...B b............C Eylülün batışına kaparım gözlerimi Dm.............C...B b............Am Mayısın doğuşuna açarım düşlerimi Dm.................C ..Bb.............C Ciçekten yana kullan gecikmiş seçimini Dm..............C..B b..............Am Aşktan yanadır hep doludizgin düşlerim ...................B b................Am ...................d irenen tükenişlerim Dm.................. C Beni hiç ellere verme Bb.................C Cünkü ellere sığmam Dm.................. C Ardımdan gözyaşı dökme Bb.................A m Gözyaşlarında boğulmam Dm..............C... Bb..............C Eylülün doğuşuna açarım gözlerimi Dm..............C... Bb.............Am Mayısın batışına kaparım düşlerimi Dm................C. .Bb............C Ciçekten yana kullan eskimiş sevgini Dm...............C.. .Bb..............Am Aşktan yana oldu hep serüvenci düşlerim .................... ..Bb..............Am .................... ..eriyen tükenişlerim Dm.................. C Beni hiç ellere verme Bb.................C Cünkü ellere sığmam Dm.................C Ardımdan gözyaşı dökme Bb.................A m Gözyaşlarında boğulmam |
| | |
![]() |
| Tags |
| akorlari, beni hic ellere, dus sokagi sakinleri, murat yilmazyildirim, verme |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |