![]() |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Murat Çelik şarkı sözleri Acılar Parkı Toprağı kokladım yüzümü gördüm Alışkanlıklarım yağmur sesi Gitmek kolay değil dedim... Kendime... Düşündüm Hatırladıklarım beni geri çevirdi... Yaşamak zor gelir bazen bilirsin susmak bir gidişi kabullenmek Görmek kolay değil dedim... Kendime... Sustum Yanlışlarım beni büyüttü... Geride bıraktığım acılar parkı Yalnızlıklarıma sahne oldu Oynamak kolay değil dedim... Kendime... Yoruldum Arkadaşlarım beni bende vurdu... Uzandı ellerim çocukluğumun koynuna Aradım kendimi kiraz ağaçlarının altında Unutmak kolay değil dedim... Kendime... Ağladım Avucumda otuz dört yaşım Dudağımda şarkım Oturup söyledim sabaha kadar... Da da da da da da... Oturup ağladım sabaha kadar... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 115 Nerden: İzmir
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 42105 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Murat Çelik şarkı sözleri Bana Geldiğin Yöndeyim Kendi kendime sordum Nereye kadar Nereye kadar bu koşuşturmalar Ben güçlüyüm güçsüzlüğümle Alıp sakladıklarım Vermeyi yasakladığım Bombalar düşüyor kalbimin sen tarafına Bırakıp da gittiğin bir şey var burada Nereye kadar bu yalnızlık oyunları Hangimiz hayatla ölüm arasında Kanadı ellerim bak yolların çok uzak Gelemem ben sen selam gönder Ah bir yanım hep kokunu özler Bir yanım der unut, unut gitsin Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder Çektim kapımı çıktım evimden Küçüldü şehirler tükendi yollarım Sağimda solumda yüzünü çeviren insanlar Ben şimdi senin bana geldiğin yöndeyim |
| | |
| | #3 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Murat Çelik şarkı sözleri Aşk Eskitir Beni Aşk eskitir beni Hayallerim bekletir Her şey yaşanır Ama bazı şeyler küflenir Yaşam beni benden alır Yine bana verir Da ra ra ra Da da ra ra Karışır aklım Kendime döner dururum Ardımda kalanları Göğsümde yeniden doğururum Yaşam beni benden alır Kimlere verir Sen hiç bilmezsin Nasıl yalnızlık büyütür insan Sen hiç görmezsin Nasıl yaşlanır severken insan Sen istersen yüreğim ayışığında Gece hep masal olur Sen istersen bu gök boyanır Bu mavi hep kalır Sen seversen bu yürek havalanır Bir çift kanat olur Sen gidersen gözlerim parçalanır Bana hangi tarafım kalır... Da ra ra ra... |
| | |
| | #4 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Murat Çelik şarkı sözleri Bir Sen Bir De Ben Sözlerin gönlüme nakşeyler Beni sende tutsak eyler Ay kavrulur kalbim ağlar Geceme gözlerin bahar Bir derdim var bir de canım Yarama tuz bağlarım Bir sen bir de ben Hadi gel ben hazırım Seni ben içimde taşırım Taşımak dert değil Derdime derman değil Bir gölgem var gölgemden öte Anlamak hiç kolay değil Bir sen bir de ben |
| | |
| | #5 (permalink) |
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Murat Çelik şarkı sözleri İtirazım Var Kömür saçlarına ömrümü sardım Çözülmüyor bakışın bak ne haldeyim Belki de uzaklığın bana bir tuzak Geçilmiyor yolların bak ne haldeyim Artık başka bahar bana çok uzak Yaşlanıyor gözlerim bak ne haldeyim Bana bir bakışın yeter Sana bir sözüm var Aşkta mecaz oyunlara İtirazım var |
| | |
![]() |
| Tags |
| murat, celik, sarki, sozleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |