![]() |
| |||||||
| Diğer Sporlar ve haberler Diğer spor aktiviteleri (Formula1, Milli takım,güreş, atletizm, karate, body bulding, rafting...vs) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 739 Yaş: 17
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 21196 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bisikletle ilgilenen yokmu hiç şahsen benim var biniyorum da.... ama altımızdaki çok hızlı sürüyom diye az kalsın beni polise şikayet ediyordu ![]() ![]()
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 715
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 2335 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bisikletle ilgilenen yokmu hiç sende biraz yayalara sypı göster ama bisikletede bin atbi sağlık için çok güzel |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 58
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 47323 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bisikletle ilgilenen yokmu hiç deliler gibi sürerdim arkadaşlarla yaw bizmanlar lojmanlarda otururduk lojmanda tüm çocuklar birleşip çete gibi sürerdik yaw ama dizlerimi parçalayana kdar şimdide motor var umarım onla busefer bitaraflarımı parçalamam ![]() ![]()
__________________ Be On Edge Be On Edge Be On Edge |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1893
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1098 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bisikletle ilgilenen yokmu hiç Alıntı:
evet güzeldi beyaz ... bisan ihlas ahh eski günler... beni 2 çocuk rahatsız ediyodu sen o bisikletle kovalamıştım kayseri sokaklarında hiç unutamam
__________________ www.sefliyiz.com | |
| | |
![]() |
| Tags |
| bisikletle, ilgilenen, yokmu, hic |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |