![]() |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() | Bu bayramda gelemedim anne Bu bayramda gelemedim anne Yine yagmurlu bir bayram sabahi, bulutlar sana mi agliyor anne? Neden gündüzlerim böyle karanlik? Icime hüzünler yagiyor anne Kac bayram gecti öpemedim elini Sevdigin cicekleri getiremedim Kurudu menekselerin, büyütemedim anne Büyütemedim hasretinden gayri hicbir sanciyi.. Aciyi diniremedim anne Atesi söndüremedim.. Bu bayramda gelemedim.. Bu bayramda gelemedim.. Bu bayramda gelemedim Öpemedim elini.. Oysa ellerin.. ellerin herseyimdi.. Ekmegimdi ellerin.. Bilsen nasil özledim hüzünrengi gözlerini, seni özledim,sesini, nefesini.. sabahlari recel sürmeni ekmegime cayimi demlemeni.. üsüdünmü, hastamisin demeni özledim anne pencerede beklemeni.. cosku dolu bir bayram sabahi gülerek kapiyi acmani sarip sarilmalarini özledim anne kizmalarin ardindan bagislayan yanlarini affetmeni özledim anne affet beni.. Bu bayramda gelemedim.. Yine yagmurlu bir bayram sabahi Simdi senden cok uzaktayim Gözyaslarim söndürmüyor hasreti Yanmaktayim anne Kanamaktayim. Dört yanim karanlik.. Dört yanim duvar, Sonradan koyarmis ayrilik Anlamaktayim Bu bayramda gelemedim Cok uzaktayim.. Bu bayramda gelemedim. Öpemedim elini Yüzüne yüz süremedim Cigerler dolusu kokunu cekemedim Sensizlik türküsü dolandi dilime Söyleyemedim anne Söyleyemedim.. Anam..anam.. diyemedim Ah anne..ah Öyle özledimki, Sizlar burnumun diregi, bilemezsin, Bilemezsin anne, göremezsin. Anasizlik en büyük yanlizlikmis Soguk duvarlar ardinda aglamalarimsin Dertortagimsin yanimda olmasanda Bitmeyen bir hasret Dinmeyen bir sizisin isimde Bilsen nasil özledim Hasta yatagimda sicak corbani özledim annee Basucumda ilac olmani Atesime bakmani özledim Battaniyelere sarmani Hersey bir tarafa.. Dualarini özledim anne.. Dualaraini .. Sen anasin anne.. Aglarsin .. Beni anlarsin. Hakkini helal et, Bu bayramda gelemedim Bu bayramda gelemedim anne....
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Age: 20
: 0 Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu bayramda gelemedim anne Bedirhan Gokce iyi biLirim payLasım ıcın saoL kardes
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| bayramda, gelemedim, anne |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |