![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü: 612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hüznün yüzü tenime her dokunduğunda Sessizliğimin kopardığı çığlık bütün zerrelerimde yankılanıyor, ve Ruhumdaki bütün renkleri susturuyor.. içimdeki özlemleri tek, tek koparıyorum özlemekten yoruldum ve taşıyamıyorum.. umuda dair ne varsa yağmurlara kurban verdim. Şimdi gözlerimin karasına sığdıramıyorum kendimi Kimsesiz dünyamda sığınacak bir kuytu bulamadım Sığamadım hiçbir yere.. Her gece sigara dumanın arkasında kalan yüzümü seyrettim Her sigarada bir,bir yaktığım unutmak istediklerimdi Kabuk tutmayan yaralarımdı Ve yanan bendim, Yangınımı seyrettim, yüzüm dumanlar içinde .. Harcandı yıllarım,ser sebil, hep ,belki bir gün diyordum Yıllar geçtik ce yalnızlığımı susturamaz oldum.. Artık hep,hüznün yüzü düşüyor tenime Ve üşüyorum… 01.10.2004 A.Kuruçaylıoğlu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü: 2769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hüznün yüzü vay güzel şiirmiş saol paylaşım için
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hüznün yüzü güzelmiş wallaa saol paylaşımın için...
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Tags |
| huznun, yuzu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |