![]() |
| |||||||
| Çöp Kutusu Kırık linkleri, aynı açılmış konuları kural ihlali yapılan mesajları buraya taşıyınız... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| BAĞLANMAYACAKSIN Bağlanmayacaksın,bir şeye öyle körü körüne "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini... Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin... Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak... CAN YÜCEL ![]() konu tekrarı http://sanalkampus.org/forum/showthr...anmayacaks%FDn
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |
| |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Can Yücel - Bağlanmayacaksın Harika ![]() Teşekkürler..=)
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| |
| | #3 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 1264056 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Can Yücel - Bağlanmayacaksın Can Yücel farkı işte,,, Rahmetli bambaşkaydı... Eline su dökücek çok azdı... Bu güzel paylaşım için, teşekkürler adige...
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Can Yücel - Bağlanmayacaksın her şliir yazan şair değildir can yücel başka bir dünya eyvallah kardes
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Can Yücel - Bağlanmayacaksın Can Yücelin Yazilariyla Derinlik Kazandi Sevmelerim,düşüncele rim Umursamazliğim Varsa,amaaannn Bee Diyobiliyosam Can Yücelin Kalemi Sayesindendir Ruhu şad Olsun Can Yücel Bi Ayricaliktir
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| can, baglanmayacaksin, yucel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |