![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | En Güzel Rüya Acıyı aldım koynuma Senden sonra bir başkası olmadı Olamadı belki de Öyle işlemiştin kanıma Öylesi derinden Bir kuş kanadı gibi Çırpınırken kırılmıştı kalbim Bir daha hiçbir şey öyle olmadı… Öyle çırpınmadı kalbim bir daha Felç ettin tüm duygularımı Ve göz yaşlarımı kuruttun giderken Sancımak yok kalbim Bu bir yarış En iyi olan kazanacak her defasında Hep iyi olan… Bir tek sızı kalacak içinde en derinde Sızlamak yok öyle İnandığın her şeyi silip atacaksın bir kalemde Bir kere her şeyi unutuvereceksin Tüm mazi yaşanmamış olacak Gözlerindeki perdeleri açacaksın Gökyüzünü göreceksin öylece Gökyüzü de boynunu bükecek O da gözlerindeki perdeleri açıverecek Yıldızları görecek… Unutkan bir bakış saplanacak gözlerime Ne aşk bir daha Ne de bir dostla paylaşılan sıcak ekmek Hepsi bir yalan oluverecek Her biri küçük birer yalan Çırpınmak yok Sızlamayacaksın bir kere Bileceksin En güzel rüya Sonunda kırgınlık olmadan En kısa sürendir… Son demine düşeceksin rakının Ve son yudumda bitecek Gönül sızısı dediğin Buram buram tütecek burnunda Bardağın dibinde kalan o son damla… Acıyı alacaksın koynuna Hep acıyı Ve unutma acı dediğin En iyi dostun olacak Ağlamayacaksın ondan sonra Unutma en güzel rüya Sonunda kırılmadan En kısa sürenidir… Rüya Deniz Demir |
| | |
![]() |
| Tags |
| guzel, ruya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |