![]() |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Psikopatın Aşkı Neşter misin, sallanıp lime lime ettin beni, Satır mısın, ortadan ikiye ayırdın beni. Sana şiir yazabilmek için, bir şair tuttum, Kaynatıp suyunu içtim, güzel, söylettin beni. Dönen kurşun gibisin, kalbin ortasından vurdun, İpte asılı kalmışım gibi, çürüttün beni. Geçen, arkadaşın kafasına çivi çakarken, Aklıma geldin, titredim, mahcup ettin beni. Gönlüme bir kan gibi damladın, yüzdün derimi, Kazanda yakılmış ceset gibi erittin beni. Rüyamdaydın, seni buzdolabımda donmuş gördüm, Çıkardım şömineye attım, çok korkuttun beni. Senin aşkından işlerimi ihmal eder oldum, Ayda bir doğruyorum artık, yavaşlattın beni. Doğum gününde hediye için birini astım, Dişlerinden kolye yaptım, çok çok incelttin beni. Testeremi temizlerken seni düşünüp daldım, Rahmetlinin mendilini aldım, ağlattın beni. Hani postanede memur, adını sormuştu ya, Betonladım, denize attım, kıskanç yaptın beni. Kuzuların sessizliğine iki bilet aldım, Telefonuma çıkmadın, yine atlattın beni. Çok yalvardım ama, bir türlü bana gelmedin ki, Ne yapayım, benden günah gitti, doyurdun beni. (Eskişehir 10/12/2003) Hikmet Küçük |
| | |
![]() |
| Tags |
| psikopatin, aski, cok, iyi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |