![]() |
| |||||||
| Diğer Resimler Güzel , ilginç ve değişik bulduğunuz bütün resimleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü: 3765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çikolatadan yapılmış otel odası
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü: 4884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: çikolatadan yapılmış otel odası çok güzel görünüyoo ama istemem bu kadarını sevdiğim şeylerden tiksinmeyi bıraktım ölçekli her şey daha güzel,günde 1tane çikolatam vardır o yeter bana ama aadamın ağzını sulandırıyolar,bak şimdi gökkubbe yaa aldırtcan bana şimdi |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü: 3765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: çikolatadan yapılmış otel odası şu tatlılarla aram olsada bende kilo alsam
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: çikolatadan yapılmış otel odası çiko çiko çikoo :Ama sıcakta da pek yiyesim gelmio açıkcası çookk sewerim amaa sadece biTTer olucak çikolata dediğin biTTer olur
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| cıkolatadan, odası, otel, yapılmıs |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |