![]() |
| |||||||
| Diğer Resimler Güzel , ilginç ve değişik bulduğunuz bütün resimleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() | Ya sizde bu trafikte olsanız!
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Ex Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1995 Yaş: 24 Nerden: tekirdağ
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 80860 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ya sizde bu trafikte olsanız! yog abi ben almiyim tam bi rezillik yha emeğine sağlık |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ya sizde bu trafikte olsanız! Ben trafie alıştım istanbul malum ama bukadarına da dayananmama herhAlde
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3512 Nerden: Amak-ı HayaL ' den
Ettiği Teşekkür: 120 63 Mesajına 137 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 193475 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ya sizde bu trafikte olsanız! trafik mi..eziyet resmen.. ![]() ama ben halime şükredeyim yine daha fecisi de varmış.. ![]() ![]() ellerine sağlık..
__________________ Zamanın olmadığı bir an acaba nasıl? Kesiksiz bir an mıdır bundan sonraki fasıl? |
| | |
![]() |
| Tags |
| trafik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |