![]() |
| |||||||
| Uydu Cihazları Uydu cihazları, şifreleri, kurulumları yumatu, next nextstar, sunny, sansui, hyundai ve daha fazlası |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | Arkadaşlar benim budaki amacım D-smart uydu alıcısı alıcakları biraz olsun bilgilendirmek.Almay ı düşünmeyenleri ve kararsızlara karar vermesini sağlamak. ŞUNU SÖLİYM BEN GOLDMASTER UYDU ALICISI KULLANIYORUM DİERLERİNİ BİLEMEM! Öncelikle şöyle başliym kannalları ve yayınları gayet güzel gerek yayın kalitesi gerekse ses kalitesi müthiş.Secdiğiniz programı izlemek isterseniz sizi yönlendirerk bulmanıza yardımcı oluyor. Sürekli kendi zevkinize göre filmler 12'den sonra gece kuşağı yani herkeze her zevke hitap ediyor. AMA EKSİLERİDE BOL! YABANCI DİLDE YAYIN YAPAN ALTYAZISIZ KANALLAR VAR. ARASIRA KANALLAR GİDYOR SİYAH BİR EKRAN GELİYOR! %30 KÖTÜ DİYİM BEN!
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 10957
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 414 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: D-SMART (Bilgilendirme) Bu doğan grubu, milleti free tv promosyonu ile de böyle dolandırdı.. Adam aç sanki paraya doymuyor.. ....... D- samart şimdilik yalan oldu.. .eğer şampiyonlar ligini yayınlaya bilirse o zaman yandık.. ......... Yapacak birşeyimiz olmaz..doğru d-smart almaya.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| dsmart, bilgilendirme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |