![]() |
| |||||||
| DERS DESTEK MERKEZİ Sanal alemde de eğitime destek vermek için, işe yarayacak birçok öğretim materyalini sunuyoruz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| --->: Trafik Ders Notları (Sürücü) 2)Motorlu taşıtın muayene süresi dolmamış olsa bile; -Kazaya karışması sonucu yetkili zabıtaca muayenesi görülen araçlar, -Üzerinde değişiklik yapılan araçlar ayrıca özel muayeneye tabi tutulurlar. 3)Araç üzerinde yönetmelikte belirtilen şekilde yapılacak her türlü değişikliğin araç sahibi tarafından 30 gün içinde yetkili tescil kuruluşuna bildirilmesi mecburidir. 4)Uyuşturucu ve keyif verici maddeleri almış olanlar: -Derhal araç kullanmaktan men olurlar. -Mahkeme kararıyla para ve hapis cezası ile cezalandırılır, sürücü belgesi süresiz olarak geri alınır. ASLİ KUSURLAR: 1. Kırmızı ışıkta geçmek. Trafik polisinin dur ikazına uymamak. 2. Şeride tecavüz etmek. 3. Bir araca arkadan çarpmak. 4. Karşı yönden gelen şerit ve yol bölümünden gitmek. 5. Sollama kurallarına uymadan araç sollamak. 6. Dönüş kurallarına uymamak. 7. Daralan yollarda öncelik hakkına uymamak. 8. Şehirler arası yollarda park yapmak. NOT: Alkollü araç kullanmak, hız limitini aşarak araç kullanmak, ehliyetsiz araç kullanmak ASLİ KUSUR DEĞİLDİR. ÇEVRE BİLGİSİ: NOT: Katalitik konvektör; zehirli gazların zehirleyicilik özelliğini azaltır. NOT: Bir bölgenin bitki topluluğuna flora, hayvan topluluğuna fauna denir. NOT: Ekzosdan dışarıya %3,5 ile %4,5 arasında karbonmonoksit atılabilir.
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ders notlari, surucu ders notlari, surucu kursu, surucu kursu dersleri, trafik ders notlari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |