![]() |
| |||||||
| Çöp Kutusu Kırık linkleri, aynı açılmış konuları kural ihlali yapılan mesajları buraya taşıyınız... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() |
__________________ Dost matematiksel olmalı Sevinci çarpmalı Üzüntüyü bölmeli Geçmişi çıkarmalıYarını toplamalı Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı Ve her zaman bütün parçalardan büyük olmalı İşi bitince seni bir tarafa atmamalıHer Hakkım Saklıdır ®FaiRy |
| |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu kızla Evlenen Yandı Bebekliğinde Bile Cadı konu daha önce verildi... arkadaşım bi arama yap istersen konu açmadn önce açtıgın konuların çogu zaten var! |
| |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Kullanıcı No: 30292
Ettiği Teşekkür: 0 4 Mesajına 4 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 23640 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu kızla Evlenen Yandı Bebekliğinde Bile Cadı konun baslığını kontrol etmiştim özür dilerim öyle aşırı tepkiler veriyosun ki özür dilemek sorunda bıraktın beni ben senin arkadasın değil ancak ablan yasındayım sırf yetkilisin diye böyle çıkışlar yapma istersen şu andan itibaren konu acmıyorum zaten hepsi yazılmış sizler devam edin hoşçakalın
__________________ Dost matematiksel olmalı Sevinci çarpmalı Üzüntüyü bölmeli Geçmişi çıkarmalıYarını toplamalı Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı Ve her zaman bütün parçalardan büyük olmalı İşi bitince seni bir tarafa atmamalıHer Hakkım Saklıdır ®FaiRy |
| |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Kullanıcı No: 21686 Nerden: fethiye
Ettiği Teşekkür: 0 6 Mesajına 6 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 208844 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bu kızla Evlenen Yandı Bebekliğinde Bile Cadı hoş geldiniz modumuza kızmayın o görevini yapıyor bizlerde hatalar yapıyoruz onların da görevi düzeltmek ve uyarmak hepimiz bir aileyiz ablasıyla kardeşiyle abisiyle babasıyla hem kardeşiz hemde arkadaşız bende zaman zaman hatalarda yapabiliyorum dalgın oluyoruz insanız siz hemen alınmayın sitemizin adminleri ve modları mükemmeldir diğer sitelere kıyaslarsanız farkı anlarsınız onlarda zaman zaman uykusuz kalıyorlar bizlere bilgi ve yardım için emekleriniz için teşekkürler |
| |
![]() |
| Tags |
| sanal kampus |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |