![]() |
| |||||||
| Çöp Kutusu Kırık linkleri, aynı açılmış konuları kural ihlali yapılan mesajları buraya taşıyınız... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| admın karnından bebek çıktı ![]() Arkadaşları "Hamile misin?" diye alay bile ettiler. Birgün nefes darlığı çekince hastaneye kaldırıldı. Doktorlar "Karnında tümor var" dedi. Ameliyata alınan Bagat'ın karnında tümör yerine bir insan rastlandı... Başında saçları, kol ve bacaklarında ise kas oluşumları gözlenen insanın kalbi karından çıkarılınca durdu. Doktorlar bunun tıp tarihinde 90 kez görülmüş "fetus in fetus" vakası olduğunu belirledi. Yani Bagat, 36 yıldır ikiz kardeşini taşıyordu... Kardeşi, göbek bağı ve kan damarlarıyla gelişmiş ve Bagat'ın karnının şişmesine yol açmıştı. not: arama yaptım ama gözüme ilişmedi umarım yoktur
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! | |
| |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8546 Rep Puanı : 849789 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: admın karnından bebek çıktı daha önce 2 defa verilmiş ![]() http://www.sanalkampus.org/forum/ilg...r-bebek-cikti/ http://www.sanalkampus.org/forum/son...n-bebek-cikti/
__________________ ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| adamin, bebek, cikti, fetus, karnindan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |