![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() | Charlie'nin Melekleri filminin korsan VCD'sinin bir yerinde, melekler dansöz kiyafetiyle göbek atarken fonda da ezan okunuyor. Bizim çevirmen o sahneye altyazi olarak, 'Bu davranisi protesto ediyorum. Burayi çevirmiyorum' yazmis! a.. Mel Gibson'un basrolde oldugu Vatansever (The Patriot) filminin final sahnesine korsan çevirmen aynen söyle yazmis: 'Bu filmde anlatilanlarin hepsi yalan. Bu adamlar tarihte hiçbir zaman bu kadar cesur olmadilar. Atalarimiz bunlari her zaman yenmistir.' a.. Matrix Reloaded'de Neo'nun mimarla karsilastigi sahnede Neo mimara kim oldugunu sorar ya. Korsan VCD'sinde Mimar cevap olarak, 'Matrix'i yapan dürrük benim' diyormus! a.. Gladyatör'ün çevirmeni ise bütün filmi kafasina göre çevirmis. Filmin basindaki savas sahnesinde General Maximus'un askerlerine yaptigi bir konusma vardir. Altyazi su sekildeymis: 'Bu Allahsizlardan korkmayin. Alayi gelse yeriz. Ben arkanizdayim. Hadi koçlarim, göreyim sizi!' a.. American Wedding filminin bir sahnesindeki diyalog içinse korsan çevirmen alt yazi olarak, 'Valla burda ne söyledigini ben de anlamadim. Ne diyo lan bu?!' diye yazmis. a.. Akil Oyunlari (Beautiful Mind) filminde oyuncu 'My God!' diyor. Bizim muhafazakar çevirmenin altyaziya koydugu cümle aynen söyle: 'Aman Allahim! (C.C)' a.. Film: Örümcek Adam. Kahramanimiz ilk ag atma deneyimini gerçeklestirecek. Nihayet atmaya muvaffak oluyor. Ag karsi binada. Agi kendine dogru çekip tedirgin bir sekilde kontrol ediyor. Bu da tamam. Iste ilk uçus denemesine baslangiç cümlesi: 'Yaa Bismillah!' a.. Solaris filminde, George Clooney'nin oynadigi karakter, gittigi gezegende aslinda ölmüs olan karisiyla karsilasiyor. Onun gerçek olmadigini bildigi için de bir kapsüle koyup uzaya yolluyor. Bu sahnede su altyazi varmis: 'Her erkegin rüyasi!' a.. Enemy at the Gates (Kapimdaki Düsman) Rus bir sniper (keskin nisanci) ile Alman bir sniper'in hesaplasmasini anlatiyor. Neticede Ruslar'in kahramanligina dair bir film. Korsan VCD'nin sonunda Türk çevirmenin söyle bir yorumu varmis: 'Ruslar gerçekten bu kadar cesur ve kahraman olsaydi, üstün silah güçlerine ragmen Çeçen kardeslerimize yenilmezlerdi!
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3541
: 50 Rep Puanı : 317521 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : •Korsan cd lerde Korsan Altyyazılar• Quote:
vall bzm kdr bööle zeki ! enteresan bi millet dha yok herald tarhte ![]() ![]() ![]() galb biis komple komple komple süperizzzzz ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Join Date: Apr 2007 Kullanıcı No: 3920
: 0 Rep Puanı : 90676 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: •Korsan cd lerde Korsan Altyyazılar• sagolasın..........
__________________ ....ThE_bEsT_Of_By_HyPaN iS_@_MuRtİ.... ![]() sorunlarınız icin.... :::....::: msn ...:::... hypanis@sanalkampus. org |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Age: 20
: 0 Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: •Korsan cd lerde Korsan Altyyazılar• GuzeLmis saoLasın!..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| 8226korsan, lerde, korsan, altyyazilar8226 |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |