![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #16 (permalink) |
| --->: gördüğünüz en ilginç rüya neydi acabaaa??! benimde en ilginç rüyam 2 kadın bembeyaz bi kıyafeyle cehennemin merdiwenlerinde duruyorlardı.. bitanesi merdiwerlerden inmeye başladı we diğerine el sallıyodu o tam inerken bende uyandım zatn ama bayabi etkisinden kurtulamamştm..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 1660 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gördüğünüz en ilginç rüya neydi acabaaa??! ben hamile oldumu görmüştüm çok korkunçtu ama
__________________ EĞER GÖZLERİMDEN BİR YAŞ DÜŞECEKSE BU SENİN İÇİN DEĞİL YÜCE RABBİM İÇİN OLACAK ARTIK |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gördüğünüz en ilginç rüya neydi acabaaa??! ben de lise yıllarımda büyük bir kalabalığın önünde elimde ilginç bir flama ile haykırıp ileriye doğru koştuğumu görmüştüm kalkınca babama"baba ben galiba büyük birlider olcam." dedim.o da sen hele bi sınıfta kal ben sana ne konuda lider olcam görürsün demişti. bu olaydan dolayı en iyi hatırladığım rüyadır
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| gordugunuz, ilginc, ruya, neydi, acabaaa_ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |