![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 17
Rep Gücü: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gördüğünüz en ilginç rüya neydi acabaaa??! walla benim en ilginç gördüğüm rüya çok uzun sürdü şimdi anlatsam roman walla
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gördüğünüz en ilginç rüya neydi acabaaa??! valla söylenmesi ne kadar doğru olur bilemem ama rüyamda PEYGAMBER EFENDİMİZ H.Z MUHAMMED (S.A.V) i görmüştüm bi süre etkisinden kurtulamamıştım .... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü: 1832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gördüğünüz en ilginç rüya neydi acabaaa??! ilginç hepsi ama ben gördüüüm rüyaları hatırlamıyoruuum yaaa :S nese saolun paylaşımlarınız için |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü: 612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gördüğünüz en ilginç rüya neydi acabaaa??! Alıntı: erenkarabulut´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster benim gördügüm ilginc rüya yaslı bir adam beni öldürüyordu SEN ABİNİN SÖZÜNÜ DİNLEME SENİ DAHA ÇOK ÖLDÜRÜRLER |
| | |