![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| --->: güncel konusmalar
![]() şamata ekip olsun yeter ki..
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' | ||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: sefiliz
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60466 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: güncel konusmalar BURASI SOHBBET BÖLÜMÜ OLDUGU İÇİN FLOODA SAKINCA GÖRMÜYORUM YOO YİNE BURDADA YASAK DİOSANIZ ÖZÜR ÇÜNKÜ BEKLİYEMİİCEM KAFAMA BİŞİ TAKILDI SİZİN BU OLAY HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM AMERİKA OLAYI: IRAQ İRANA SALDIRANDA ORAQ DESTEKLEDİ.1970LERDE AB NİN EN YAKIN MÜTTEFİDİYDİ SADDAM SU ANDA İSE SADDAMI POSTALADILAR. İKİNCİSİ İSE AMERİKA IRAQA KADİR GECESİ SALDIRDI,SADDAMI BAYRAM GECESİ İDAM ETTİ BU KADAR TESADÜF ZOR NEDİR BU MÜSLÜMANLIKLA ALIP VEREMEDİKLERİ DAHA PAPA YAGİRMEDİM BİLE |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| guncel, konusmalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |