![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Rep Gücü: 6133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türbanlı okul çantaları(21.10.2008 ) Türbanlı okul çantaları Eskişehir’de ilköğretim okulu öğrencileri için üzerinde türbanlı kadın resminin bulunduğu çantalar satışa sunuldu. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Azmi Kerman, Hamamyolu Caddesi’ndeki bir işyerinde ilköğretim öğrencilerine, üzerlerinde türbanlı kadın resminin bulunduğu okul çantaları satılmasına tepki gösterdi ve bunların toplatılmasını istedi. Eskişehir Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan da, bir süre önce yaptığı açıklamada forma, çanta, yaka gibi okul gereçlerinde yabancı terim içeren sözcük ve yabancı çizgi film karakter resimlerinin yer almaması gerektiğini söylemişti. çocukları güdümlemeyin,aşılama yın onlara öğretin. sonra ilerde dar görüşlü zihniyetler ortaya çıkıyor. sağlıksız gelecek yaratmayın. dinimizin güzelliklerinden bahsedin, onları seçmek zorunda bırakmayın, daha bu yaşta ayrımcılığı öğrenecekler. incitmeyi öğrenecekler.kendi gibi düşünmeyenleri yargılamktan çekinmeyecekler.oysa dinimiz yargılamak yerine anlayış buyurur. hiç bir kula da düşmez yargılamak. bu tarz şeylere sonuna dek karşıyım. iğreti ile bakıyorum hepsine. |
| | |