![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #246 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü: 4884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete - 21 ohhhh , olanın var olmayanın var esmerimm yaaa yapma böyle,sevgiliyle sinemalar filan cık cık düşlediğim,beklediği m,istediğim şeyler meğersem sadece biz bizken varmış,onun eksikliğini hissetmek canımı sıktı sadece.hepsinin birden manasız gelmesiyle karşı karşıya kaldım ve kaldım yanii ayyhhh işteeee ama enerji doluyum ![]() böyle insanın birden kanı kaynar yanındakinin yanaklarını sıkmak ister ya hah işte öyle bir enerji var doğal ve yaramazca burdaki hatunların yanakları kırmızı kırmızı oldu |
| |
| | #247 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü: 2873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete - 21 Bnane banane cık cık alla alla ya benım biriciğim o bahsetmessem omass böceem bahsetmem lazım yoksaaaa şeyyy bende unutkanlık war böceem unutuyrm sonra coğu kez telefon eder bı dk derım diğer tele bakarım onu ölece unuturum o kapatır tekrar arar cok kızıyo bu huyuma ama napım cok unutkanım plamlı bı iş yapmaktan nefret edıyrm bu yuzden balık yemıom galıba ondan |
| |
| | #248 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü: 4884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete - 21 hımm esmerimm ommaz ama hepsinde ayrı bi vitamin var alman gerek az az al ama al. ben balık kokusundan nefret ederim,anında midem kalkıyo oyüzden evde pişirtmem balığı,bu yaşa dekte hiç elime sürmedim,çiğ halini ögghhh ay harbi öghh ilerde bebek istiyorsan yemene içmene dikkat etmen gerek,anne bebek demek.bende çok fazla yemek yemezdim ama 47 kgya düşünce ne olsa yerim abi moduna girdim,vitamin filan alıyom. esmerimm düğün ne zaman ? gelek 2 oynayak şöylee çok pis oynarım bende şimdi |
| |
| | #249 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü: 2873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete - 21 ANAAAAAAAAAAAAAAAAAA A 47 KG MU ![]() SEN YE YA WALLA AMA BEN YEMİİİYİM BEN DIYETTEYIM YAZ GELDI MALUM BIKINI GIYCEZ |
| |
| | #250 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | günaydın millet... ben hala uyuyorum ama.. içim uyuyo... ![]() ![]() çok kötüyüm her yerim ağrıyooo... ![]() haftasonu fazla gezmenin acısı şimdi çıkıyo galiba.... ![]() ![]() çarpıldım mı ne havadan....
__________________ "şeb-i yeldayı müneccim muvakkit ne bilir? Müptelâyı gâma sor geceler kaç saat?" |
| |