![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) | |||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3701 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-13 oleyyy onuda şişirdik perıyım bız cokmu konusuyoruss![]()
amanınn bılırım eskıden bısde okulda telefonlara el koydurmamk ıcın etegımızn belıne koyardık bı gun yıne öle koymustum unutmusum lavoya gırdım ve telefon gözlerımn önunden kayıp gıttı şok olmustum benm mıdesız arkadsım elne torba gecırdı ve almaya calıstı ama alamadı olsun saglık olsun üzülme
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ Konu esmer bela tarafından (31.10.07 Saat 12:36 PM ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||
| |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8546 Rep Puanı : 849789 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-13 ewet ya maşallah bizden başka çene çalan yok ![]() ronaldo ya sana bişi olmasın üzülme geri verir herhalde
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3701 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-13 werır ama sene sonu
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-13 ama o benim hayat damarımdı ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada ne gevezeyiz ya her 3 günde yeni konu açılıo..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cevrimici, chat, hadi millet sohbete, sohbet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |