![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #281 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 6470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-12 iyiyim cnm ya çalışıyorum işte ya dün esmerr i gördüm sen sandım önce sonradan farkettim yanında belası ![]() yok hızlı bi giriş yaptı walla siteye |
| |
| | #282 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü: 2873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-12 Hizlidir Benim Kankam Ewet Onun Belasi Yoq![]() ![]() AMA SIMDIDEN ONU ILK IHBAR EDEN BEN OLDUM BUNUN ICIN UZGUNUM AMA EMEGE SAYGI COK KIZCAK WALLA YANDIMMMMM ![]() MİLLET NERDESINIZ YAAAA CNM SIKILIOOOO
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() ![]() ![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ Konu esmer bela tarafından (30.10.07 Saat 05:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Tags |
| sohbet chat cevrimici |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |