![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() | düşüncelerinizi alabiirmiyim geçenlerde şehir içi minibüste gidiyorum.radyoda birtanesi türkü söylüyodu.şöför bana döndü va dediki duyuyomusun usta itin eniğini ne güzel okuyo dedi yani anlayamıyorum biz türkler birini meth ederken bile küfretmek zorundamıyız düşüncelerinizi almak istiyorum.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 159 Mesajına 362 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşüncelerinizi alabiirmiyim Evet bu bizim de doğamızda var maalesef, en muzdarip de komedyenlerdir maalesef her güldürdüğünde ne anası ne avradı kalır Ama yapacak birşey yok çok komik p.çler |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1043 Nerden: ankara
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1338 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşüncelerinizi alabiirmiyim bizim iltifatlarımız bile öyle insanların artık içine işlemiş heryerde her konuda küfürlü konuşabiliyorlar bi dönem bende de vardı ama artık yok biraz da cevre de etken söförler kendi aralarında o sekilde konuşuyorlar ister istemez insanlarda ortama ayak uydurmak adına onlardan biri olup cıkıyor... güzel yönlerden benzemeyiz ama diğer acıdan tıpa tıp olur cıkarız... üzücü.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3932 Yaş: 18 Nerden: Tribünden !!!
Ettiği Teşekkür: 1 15 Mesajına 20 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 300345 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: düşüncelerinizi alabiirmiyim bu konuyu bugün sosyoloji dersinde tartıştık.. sanki küfür iltifatmış gibi gelio milletimize:S |
| | |