![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() | ajan yagmur siz sevgili üyeler için toplantıya sızdı ve bu konusmaları sizler için kaydetti işte toplantıda biz uyeler hakkında yapılan dedıkodular ayıp be kardesım ayıp ![]() EVLİYA ÇELEBİ: IVORY database gene doldu. IVORY: Olm daha 5 dakika önce 40 GB yer sildik nEn EVLİYA ÇELEBİ: 1 milyar kişi yazıyor olm. Tükürseler bogulacaz beaaa.. IVORY:Ya üye alımını kapatsak mı ki ? perfect_death: Ben günde 1ooo üye siliyorum.. nikoteen: Kaç adminimiz var toplam ? perfect_death: Unuttum yüzbin küsür diyeyim ben sana.. nikoteen: Az daha al o zaman... fatihhilal: Adama bak 2 tane mesaj yazmış !!! _SpOrTmEn_:Yuhhh!!!! fatihhilal: Babasının database sanki _SpOrTmEn_: İP sini verin hemen banlatalım.. Hatta İP sinin 100 fazlasıyla 100 eksigini banlayalım fatihhilal: Ne sucu var 1oo eksiginin ? Wansang: Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Sad_Ist:Olmaz akşama Paris'te bozuksite.com'un Buluşması var.. Wansang: Gelmesem olmaz mı ? EVLİYA ÇELEBİ: Olmaz en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır ecce: ''İkinci mesajı yazana 3. mesaj beleş! '' adı altında bi kampanya mı başlatsak ? Sad_Ist:niye ecce: Artisligine.. Mughe: Rakibimiz mi var ? ecce: Olsun .. Biraz iyimser tutum sergilemiş oluruz ecce: EVA konser vericekmiş bizim için dooru mu ? Mughe:Öle diyor fırsat bulursam arıyacam --<(uqur)>-- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: dünyada tek forum sanalkampus.com kaldıgında, modların toplantısından alın ![]() teşekkürler..
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |