![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: almanya Yaş: 18
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eşşek!+domuz.. -sensin.. +sensin!.. -ne diyorsan iki katı.. +10 katı.. -çelik ayna.. (ne dersen sana ) ![]() -salak +sallanda sümüğüne bak ![]() -yuvarlada ağzına at -salak +sapsalak -sarmısak +sapsarmısak... ( yaratıcılıklar gelişiyo ) ![]() ![]() -sana ne? +saman ye -samancının kızıyla evlenirsen bana ne?? ![]() -ayııı + **** girsin keman yayı ![]() - seninkine de ingiliz tramvayı + sana hamdullah dayı... ![]() -aptal!!! +bana ne dersen sana iki katı -sana on katı +sana yüzz -sana sonsuz katı +sana da sonsuzun yüz katı ![]() ![]() -sana sonsuzun sonsuz katı yaa bunlar birini bile ilkokulda kullanmayan yoktur heralde..şu sonsuzun sonsuzz muhabbetini ben bile yapıodumm ![]() ![]() ![]() say:uqur#£lif ft +sana sonsuzun sonsuzunun sonsuz katı..... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İlkokul Küfürleri -Şu Erciyes Dağın ucu varya +he -... ![]() +Gerisi de saa.. ![]() Bu da benden, eğer hepsini yazmaya kalkarsam forum şişer ![]() Bu laflar boy boy, bu laflar bayır aşağı..vs bilenler sırıtsın artık |
| | |