![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Rep Gücü : 578 Rep Puanı : 56591 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mezuniyet gecesii şahsen ben koray candemirle gitmek isterdim..onla mezuniyet boyu danz etmek isterdim tam cinderelladaki gibi olamsını isterdim..saat 12 de gideceğinin bile bile ![]() ![]()
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7434 Rep Puanı : 739406 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mezuniyet gecesii mümkünse selahaddin eyyubi
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 3097 Rep Puanı : 307813 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: mezuniyet gecesii ben de Fatih Sultan Mehmedim len gitmk isterdm ozmn yaaaaaaaaaaaaa...... .. ![]() yahu adamı alıp dejenere "balo" ortamına mı sokucm... giderdik topkapı sarayına işte ne güsel aaah |
| | |