![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #471 (permalink) | |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2484 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-7 Alıntı:
okul mu? ha! ![]() boşver gitsin.... "olursa ekime kadar..." ![]() az kaldı benden de kurtulacağın günlere merak etme ![]() | |
| |
| | #472 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: mi???
Rep Gücü: 2821 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-7 çok ayıp amaaa.... ben hiç ööle kurtuliim bi git de fln gbi ööle hadsiz densiz hiiç hoş olmayn kelimeler sarfetmişmiyim aaa... ![]() ben de younlaşınca dersler çok dahil olamm bööle kampüsüme ama koparmamaya çalışcm işte... özlicem de çok vall ve şmd de özlemeye gidiorum... uykuşlr geldi....had sky ii geceler... güsel ruyalar... mutl bi sbh.... inşlhh... |
| |
| | #473 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2484 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-7 aaa arzuyu da görmedim ben... neyse uykusu geldi yine kaçtı heralde ....maamud ben de tam iyi geceler diyecektim... ![]() peki bakalım hadi yine bayanlar önden... hadi kış kış ![]() iyi geceler herkese ve maamud'a.... ![]() 3. bölüm sonu. perde kapanır............. ................ |
| |
| | #474 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: mi???
Rep Gücü: 2821 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hadi Millet Sohbete-7 perdei ben kapatiim dedim çç kampüsüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüm ![]() iigeceleeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeerrrrr........ ..... sbh gelicklere gnaydınlaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaarrrrrrrrrrrrr rrrr..... ![]() kamppüsümü sevioruuuuuuuuuuuuuu uuum yaaaaaaaaaaaaaaaa |
| |
![]() |
| Tags |
| sohbet muhabbet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |