![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #107 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gecenin gewezeleriiiii gelmem mi yaw matrax bugün deli oldum nete bağlanamadm bitürlü ancak yeni yeni yawww sewmedim bu tt neti bennn
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 8689 Yaş: 17 Nerden: Bahçelievler
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 44847 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gecenin gewezeleriiiii aaaaa bak bugün ikinci kez kırdınnn... ![]() ![]() ![]() : ( |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 8689 Yaş: 17 Nerden: Bahçelievler
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 44847 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gecenin gewezeleriiiii bende ttnet kullanıyorum allaha şükür bi sorunum yok bence sorun sende ![]() |
| | |
| | #110 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gecenin gewezeleriiiii bak flood yapmşn uyarmak zorunda kalmak istemiorum seni nescafe ama kuralları bidaha oku bak daimi olmuşun ama boşş yane...2kere mesaj yazmak yasak yani flood kendi mesajına cwp yazamassn oke ancak düzeltip altına eklersin... ewweeett...walla bilmiorum bnm bikaç arkadaşta aynentt kullanıo ama bğlantı sorunu yaşıo ben awrupa da olduğumdan yoğun hatlar blki ondndr neyse ee anlat bakim ccc nerdeee???
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| gecenin, gewezeleriiiii |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |