![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biri beni sustursun Biri beni sustursun yoksa karanlığa çarpar suratınsa Kim dersin başı boşsa Bedenin bana teslim kalacaksa Biri beni sustursun yada mahkumsun Yaptığın suça karşılık parmaklıkları kaça vurdun Ama seninde dönekse ruhun Biri beni sustursun Oldu ya yediremedin sözleri kendine Oldun rencide hadi bize küfret Yada res çek sonrada dua et biri beni sustursun Bak duman bastı kafatasıma ritim azdı Hayatın sunduğu nasıl bir tarzdı Bana varsa şanslı biri hadi beni sustursun Hadi diyelim susturdun beni Kelimelerimi durdurdun kalpteki ritmimi O zaman bilki bende senin için bu kelleyi vurdurdum Batı kentten el salladım sana görmedin Arabanı sürtüğün üstüne sürmedin Ankaranın martılarını ben öldürmedim Sanılanın aksine ilçeyi gezmedim Kesmedim sesi gel gör benim alt komşu katil Hey apartman sakinleri Hadi biri beni sustursun Çizdiririm seni boşuna dolanma Yola koyulup susturmak için oyalanma Yolda bana rast gelirsen Elinden geleni ardına koyma Adres belli sesin geldiği yer Kime sorsan dinleyerek tarif eder sende bulursun gelir beni susturursun Hadi diyelim susturdun beni Kelimelerimi durdurdun kalpteki ritmimi O zaman bilki bende senin için bu kelleyi vurdurdum diyelim susturdun beni Kelimelerimi durdurdun bu resmimi Ozaman bilki bende senin için bu kelleyi vurdurdum |
| | |