![]() |
| |||||||
| Çevrim içi sohbet Kendinizi tanıttıktan sonra bu alanda üyelerle daha iyi kaynaşabilirsiniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
AnneLerimisin Yaptğı TripLer =) *Sen ßutun qun ßu ßilgisayarin Karşisinda Oturursan ßelinde agrir kicinda agrir... Ne ßuluyosun o Alette ßi AnLasam.... *Tamam.Sen Konu$ ßoyKe aK$am Hesabini ßaßana Verirsin.. *aLLah Sana Senin qibi +4 cocuk Versin in$aLLah! ![]() *Ne Günah İsLedimde Allah ßana Senin Gibi Bir ßeLa Verdi ßilmiyorum.. ![]() ![]() -İçme Siqara -E Sen İçiyosun Ya? -ßen Anneyim İçerim, Sen İçemezsin. ![]() -Arabayı Alıp qeziyo musun Sen qeceleri FaLan? -Ne Arabası? Nerden Cıkarıyosun ßöyle Enteresan $eyleri Anneeeaa! ![]() ![]() -Hayır Sanki kilometre değişmiş gibi geldi de ßi soriyim dedim ßen De! ![]() *ßen ßu Evi Sen Arkada$LarınLa qelip De İçine Et diye mi Temizliyorum? ![]() - Fatih SuLtan Mehmet 21 yaşnda istanbulu fethetti sen yan gel yat.. ![]() ![]() - oeehh.. -ßeni Seven ßakkala qidip Ekmek Alsın! -Yaaaa anne yaaaaa.... ![]() -Seni Doguracagıma ßir kalıp Sabun Dogursaydım Keske bir ise yarardı en azından.. ![]() -aman yaaa.... -Ne kadar sabırsızsın 9 ay karnımda nası durdun ki... ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: annelerimizin tripleri werildi arkadaşım açtığın konuların çoğu werilmişti.. arama yapmanı şiddetle tawsiye ediyorum sana link bulmaktan yoruıldum walla!!! bu sefer link yok ikaz ayh sabahtır bu akşam oldu yaww.. aa duyarlı olalım lütfen biraz!
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |