![]() |
| |||||||
| Cep Telefonu için istekler Cep telefonları için, program, melodi, duvarkağıdı, oyun gibi isteklerinizi bu alanda yapabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| arkadaşlar bnm nokia 6600 telefonum var fakat içinde hiçbir program,oyun yok oyun yüklemek istiyorum ama kafama göre prog,oyunlar bulamıorm yardım ederseniz sefinirim bekliyorm programlarınızı,oyun larınızı bu arada arkadaşlar bn o sınırsız wideo prog yukledm ama bnde desteklenmıor yasıor neden?? ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 6600 Konu ilgili yere, başlığı değiştirilerek taşındı. Konu başlığını önemsemediğin için bu zamana kadar konun görülmemiş. sitede cep telefonu kategorisinde oyun program ..vs var ilk önce onlara bak. Desteklemiyor diyorsa telefonun uyumlu değildir. en kısa zamanda daha istegine yanıt veren olacaktır benim pek ilgi alanım değil.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 6600 oyun video istek Arkadaşımın da dediği gibi Konuyu açTığınız böLüme ve konu başlığına lütfen biraz daha dikkaT edeLim konu açarKen.. Buradan ve buradan istediğiniz programlara,oyunlara ws.. ulaşabilirsiniz..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 6600 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |