![]() |
| |||||||
| Cep Telefonu için istekler Cep telefonları için, program, melodi, duvarkağıdı, oyun gibi isteklerinizi bu alanda yapabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #2 (permalink) |
| Ex Moderator ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1995 Age: 24
: 0 Rep Puanı : 80860 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: E65 arkadaşım bence ii bir telefon 2 mp kamera ve symbian olması bile benim için yeterli , ben fasladan yorumda vermek istiyorum yolgösterici olabilir.. e 65 ARKADASLAR TELEFON TASARIMI,FONKSİYONLA RI,KIA YOL TUŞLARI,İNTERNET TELEFONU ÖZELLİĞİ,KABLOSUZ İNTERNET VE TARAMASI ILE,HAFİFLİĞİ,UZUN BATARYA KULLANIM OMRU ILE NOKIANIN SON YILLARDA YAPMIS OLDUGU EN MUKEMMEL HATTA BAS YAPIT OLACAK BIR TELEFON..BU KADAR COK ELESTIRILEN SYMBİAN İŞLETİM SİSTEMİ GEREKLİ CEVABI FAZLASIYLA VERIYOR,NOKIA NOKIA OLALI BU KADAR KULLANISLI VE SIK BIR TELEFON YAPMADI,TUTMAZ DENILEN E SERİSİ BENCE SAGLAM ADIM ATTI levent çiğdem yorum bence çok mukemmel bır teleefon yalnız bu telefona neden radyo özellıgı koymamışlar ve megapıkseli neden? düşük geri kalanlara dıyecek bışey yok gökhan bunlarda genel özellikleri Genel Özellikleri Agirlik 115 gr Boyutlar 105 x 49 x 15.5 mm Sebeke UMTS / 900 / 1800 /1900 Ajanda Alarm Titresim Hesap Makinesi Java Destegi HandsFree (Eller Serbest) Resimli Telefon Defteri Ses Kayit Sesli Arama Ortam Sesleri Kayit Kronometre - Bas Konus Isletim Sistemi Symbian OS 9.1, Series 60 UI Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 265 Saat Konusma Süresi Maksimum 6 Saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1000 mah Baglanti Özellikleri UMTS Bluetooth Dahili Modem - GPRS Class 32 EDGE Class 32, 296 / 177.6 kbits E-mail Destegi WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kizil Ötesi) PC Senkronizasyonu Kamera ve Eğlence Entegre Kamera Kamera Çözünürlügü 2 Mega Piksel (1600x1200) Kamera Zoom x Video Kayit Sesli Video Kayit Video Oynatma Eglence MP3 Çalma Radyo - Zil Tipi Polifonik ,MP3 Melodi Programlama Oyun + Yüklenebilir Hafiza Özellikleri Telefon Hafizasi 50 mb dahili bellek Telefon Rehberi Hafizasi paylaşımlı Arttirilabilir Hafiza , micro sd Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlügü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlügü 16 m Renk |
| | |
![]() |
| Tags |
| nokia e 65 |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |