![]() |
| |||||||
| Cep Telefonu için istekler Cep telefonları için, program, melodi, duvarkağıdı, oyun gibi isteklerinizi bu alanda yapabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!! Yaş: 20
Rep Gücü: 235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | slm arqlar;acil MPEG i 3 GP ye çewiren pro lasım bende SUPER die bi pro war ancak o nokia sony ericsson we siemensi çewiriyor;bana samsung lasım ,,,yardımcı olursanıs sewinirim
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: İkameti yok
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: MPEG i 3GP ye çewiren pro lasım acil!Uydurma olmıcaq Diğer kardeş sitemizde bununla ilgili çok program var aratıp ulaşabilirsin bir tanesini ben vereyim.. http://www.sefliyiz.com/forum/total-...ht=mpeg+to+3gp |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: diye SoRMaZSıN SeNi ßu YüZDeN SeWiYoRuM:)AntaLya & KoNYa!!! Yaş: 20
Rep Gücü: 235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: MPEG i 3GP ye çewiren pro lasım acil!Uydurma olmıcaq qardeşim bu bende war ama yine de saol dier değişiq warsa bilgilerinise
__________________ =>вυ уσℓ çαяşı gяυвυηα gι∂єя...(ωє∂αт) ----вυ αℓєм∂є кяαℓ çαяşı...--- ![]() thebestengineer.vk@s analkampus.org TEKNİK DESTEK İÇİN KULLANDIĞIM ADRESİM; thebestengineer.vk@h otmail.com |
| | |
![]() |
| Tags |
| cep pro 3gp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |