![]() |
| |||||||
| ÇARŞI BJK Alayına isyan ölümüne beşiktaş diyenlere...En ateşli beşiktaş taraftarı buraya.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| çarşı'dan ilginç fikir Çarşı'dan ilginç fikir!Beşiktaşımızda gelecek sezonun planları şimdiden yapılmaya başlandı... Anıtlar Kurulu’ndan büyük ölçüde izinleri alan ve 19 Mayıs tarihinde yeni stat için İnönü’yü yıkmaya hazırlanan Kartalımız, gelecek sezon maçlarını Kasımpaşa ya da Zeytinburnu Stadı’nda oynamayı planlıyordu. Kapasitesi küçük ve şehrin içindeki bu statlara sıcak bakmayan Siyah-Beyazlı taraftarlarımız, yönetimimize orijinal ve cazip bir fikir sundu. Kâr elde edilecek Siyah-Beyazlılarımızın önde gelen taraftar grubu Çarşı’nın forumlarında ortaya çıkan düşünce şu: Beşiktaşımız, gelecek sezon iç saha maçlarını farklı Anadolu kentlerinde oynamalı. Böylece hem Anadolu’da takımı bulunmayan şehirlerdeki futbolseverler, Süper Lig mücadelesine tanıklık edecek, hem de Beşiktaşımız bir ilke imza atacak. Ayrıca kulüp de, yapacağı lisanslı ürün satışlarıyla büyük kâr sağlamış olacak.
__________________ | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: çarşı'dan ilginç fikir bence mantıklı ve güzel bir fikir... bir fenerbahçeli olarak çarşıyı bu fikrinden dolayı kutluorum..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: çarşı'dan ilginç fikir valla bence süper olur olumlu bir düşünce işleri rast gelsin bu çarşı başka bişey yaww
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fikir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |