![]() |
| |||||||
| ÇARŞI BJK Alayına isyan ölümüne beşiktaş diyenlere...En ateşli beşiktaş taraftarı buraya.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| maç günü alkole hayır Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Galatasaray maçı öncesinde güzel bir çalışmaya imzasını attı. Grubun internet sitesi “www.forzabesiktas.co m”un başlangıç sayfasına alkol karşıtı bir slogan yerleştiren siyah-beyazlılar takdir topladı ![]() http://www.sanalkampus.org/forum/bes...ht=%E7ar%FE%FD buradan devam..
__________________ | |
| |
| | #2 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: maç günü alkole hayır Çarşıya bu yakışır ama bu konu daha önce rashoaga tarafınfdan açılmıştı
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om Konu mumi tarafından (01.03.08 Saat 05:37 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazı |
| |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: maç günü alkole hayır aynı konuyu 2 başlık altında göstermenin geregini anlamadım??? ama yine de çarşı tebrik etmek gerek...onlarda artık holiganizmi bırakıo demek
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| carsi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |