![]() |
| |||||||
| ÇARŞI BJK Alayına isyan ölümüne beşiktaş diyenlere...En ateşli beşiktaş taraftarı buraya.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| --->: Cevap : Arşivlik ßeşiktaş Resimleri..
bir daha uyarırırsan nolcak? tamam söyledigin şey dogru ama söyleyiş tarzın kötü..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | ||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #12 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arşivlik ßeşiktaş Resimleri.. c.ronaldo arkadaş biraz heyecanlıydı yazdığı mesaj değiştirildi. sana karşı bir durum yok yani
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Arşivlik ßeşiktaş Resimleri.. pardon..özür diliyorum o sert uyarıyı görünce biran sinirlendim ![]()
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| arsivlik, besiktas, bjk, resimleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |