![]() |
| |||||||
| Bunları biliyor musunuz? Hertürlü yanlış bilinen ya da bilinmeyen ilginç paylaşımlarınız buraya |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en uzun türkçe kelimesi 70 harf biri anlamını söyleyebilir mi? eminim daha kısadır ![]()
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en uzun türkçe kelimesi 70 harf bune yaw ![]()
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 25
Rep Gücü : 635 Rep Puanı : 62549 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en uzun türkçe kelimesi 70 harf memnun olmayan insanlara mı denior acaba ne yaa )) sonu okurkn basını unutuorm tam anlam vercm kafam karısıorr ![]() ![]() ![]() nesee öle biseee istee )
__________________ antirapidim !!!dur tahm!n edey!m!!! ?cok mu yoruldn? ?cok mu mutsuzsn? ?q!d!ormsn? han! te$eKKür = han! yorum =( ![]() |
| | |