![]() |
| |||||||
| Bunları biliyor musunuz? Hertürlü yanlış bilinen ya da bilinmeyen ilginç paylaşımlarınız buraya |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Türkiye'nin En Kapsamlı Raporu (+18) Türkiye'nin En Kapsamlı Raporu (+18) 1) Türkiye'de kadinlarin % 67'si yatakta orgazm taklidi yapiyor: % 12'si Seda Sayan'i, % 9'u Hülya Avsar'i, % 6'si Bülent Ersoy'u, geri kalan ise kayinvalidelerini veya görümcelerini taklit ediyor. 2) Türkiye'de erkeklerin % 64'ü ilk cinsel deneyimlerini genelevde Havali Deniz'le yasiyor. % 13'ü sisme bebekle (yine Havali Deniz aslinda), % 6'si sisme esekle, % 3'ü gerçek esekle, % 1'i (nerden buluyorlarsa) koalayla, % 1'i Ingiliz anahtariyla, % 3'ü testiyle, % 2'si tepsiyle, geri kalan kisim ise dilimizin varmayacagi yöntemlerle ilk deneyimlerini gerçeklestiriyorlar. 3) Türkiye'de çiftlerin tercih ettikleri dogum kontrol yöntemleri sunlar: % 29 geriye çekilme ve ardina bakmadan kosma, % 21 'kontrolünü kaybetme!!' diye birbirine bagirma, % 17 galos takma, % 8 bone takma, % 4 'bu ne?' diyerek prezervatifi sag ayak serçe parmagina takma, % 5 kontrolsüz güç, güç degildir mantigiyla sambrel takma, % 6 iliski sirasinda tereyagli su böregi yeme, % 10 bir sey takmayarak bu konuyu kafaya takmama... 4) Türkiye'de çiftlerin tercih ettigi pozisyonlarin yataklara göre dagilimi ise söyle: Al takke ver külah pozisyonu % 13, alan razi veren razi pozisyonu % 12, sen benim kim oldugumu biliyor musun pozisyonu % 4, kabiz kanguru pozisyonu % 5, sahalarimizda görmek istemedigimiz hareketler % 21, tavsan kaç, tazi tut pozisyonu % 14, aman kafana dikkat pozisyonu % 8, kirican mi belimi pozisyonu % 5, yat yere tayyare geçiyor pozisyonu % 4 , bariz penalti pozisyonu % 7, sizi bir yerden çikarir gibiyim pozisyonu % 7. Grup sekslerde tercih edilen pozisyonlar ise, Bremen Mizikacilari pozisyonu ve 9 kat tat... 5) Sevismek istemeyen kadinlarin sigindigi bahanelerin siralamasi: Bugün basim agriyor % 32, dün basim agriyordu % 4, bugün yanlarim agriyor % 20, yarin bayram erken kalkmam lazim % 16, aman Allah'im belden asagimi hissetmiyorum felç oldum % 12, yaklasani vururum, teker teker gelin ulayyn % 9, ben ne yapayim, her gün dövüyorsun, onun için mosmor oldu her yerim biraz nadasa birak beni iyileseyim öyle gel üstüme % 7... 6) Sevisecegi gelen erkegin esine bu durumu anlatma yöntemlerine gelince: Hanim gel bak sana ne göstericem % 11, çocuklar yatti mi % 21, su uyku hapini neden çocuklarin erisebilecegi yerde saklamiyoruz % 14, hayatim benim bir kaburgam fazla mi, yoksa bana mi öyle geldi bir saysana? % 9, ne güzel demis adamlar savasma sevis diye % 6, bugün benim sünnet olus yildönümüm biliyor musun % 9, gel ulan buraya % 30... 7) En çok gerçeklestirilen fantezi: Ise geç kalmis sekreter fantezisi % 5, suraya 10 dakika park edebilir miyim, hemen gidicem fantezisi % 6, Beyazitli prens fantezisi % 18, ne fantezi olsa yapariz fantezisi % 7, bir gece yarisi kapiyi ansizin çalan uzay mekigi pilotu fantezisi % 2, ne fantezisi ulan adet çikarma aksam aksam fantezisi % 17, hali sahada maça bekliyor arkadaslar acelem var ona göre fantezisi % 35, televizyon karsisinda uyuya kalan kocanin basindan asagi kizgin yag dökme fantezisi % 10... 8) Sevisme öncesi giyilen giysi ve aksesuvarlar: Yagmurluk % 5, saç tokasi % 13, devenin nali % 3, kaz tüyü % 11, zibin % 7, çelik yelek % 8, çinko don % 5, kasap önlügü % 12, dantel masa örtüsü % 6, sipidik terlik % 10, hiçbir sey % 20...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| turkiyenin, kapsamli, raporu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |