![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | ![]() Hayko Cepkin, (doğum 1978, İstanbul) Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist, müzisyen. Liseden sonra 2 yıl Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene Akademi İstanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı. Sırasıyla Öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın Söz Vermiş Şarkılar adlı albümünde Aylin Aslım'ın seslendirdiği "Kimdi Giden" adlı bir Yeni Türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin Olmam Lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı. En son çıkardığı albüm Tanışma Bitti ile devam etmektedir. Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre, bas gitarda Poyraz Kılıç ve davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır Kendi Ağzından:''2006ının en önemli müzik olayını da kendi yaşadıklarım ve kendi kurgularım üzerinden değerlendirmek isterim.İlk albüm çıkışımızla seyircilerin aklında gayet soft bir görüntü çizip zaman ilerledikçe aslında karşılarındaki şeyin varolan en sert ürünlerden biri olduğunu görmeleri ve de Türkiyede uluslararası bir firmada olup brutal kültürü gitgide yücelttiğimizi düşündüğüm için 2006nın en önemli müzik olayı biziz.Türkiyede bu sertliğin kıymet göreceğinin en canlı kanıtıyız .Aynı güçte de devam edeceğiz.'' Kendisinin de söylediği gibi artık brutal kültürü git gide yücelttiği, eski albümünde yapmadığı ama artık albümüne koyduğu brutal vocalle söylediği benim de en çok sevdiğim ve çoğu konserinin açılış parçası Bertaraf Et: 2006 yılında kendini iyice gösterdiği festival olan Rock'n Coke tan bir görüntü daha. Eski albümünün en çok sevdiğim şarkısı da Görmüyorsun: Bu da her konserinde yaptığı gösteri. Açılıştaki introsu sürekli değişiyo ama güzelliği değişmiyo. Anki Rock ta da yapmıştı bunu. Brutal ve Scream Vocallerle başlıyo her zaman (daha iyisi bulunana kadar Türkiye de en iyisi bu) : Tanışma bitti dedi her yerde ve 2. albümünün ilk vidyo klibi Yalnız Kalsın a çektl. Söylediği söz aynen şu :" ben birdim bin oldum, bindim onbin oldum. şu anda kaç oldum bilmiyorum ama tanımayanlar da tanıyacak ve milyon olacağım" 20 Haziran daki en çok satanlar listesi (kim derdiki Hayko 1. olacak?). Bunu veriyorum çünkü çömez diyenleri tanıyorum belki bi örnek olur (Bu gün ise 5. sırada): 1 HAYKO CEPKİN -TANIŞMA BİTTİ (POSTER HEDİYELİ) 6,48 YTL +KDV 2 KIRAÇ - BENİM YOLUM 6,62 YTL + KDV 3 ONNO TUNÇ ŞARKILARI 7,64 YTL + KDV (hayko nun düzenlediği bir şarkı mevcut albümde) 4 HANDE YENER - NASIL DELİRDİM 5 AYTEN ALPMAN - BİR BAŞKADIR AYTEN ALPMAN 6 FERHAT GÖÇER 2007 YOLUN AÇIK OLSUN 7 YALIN - HERŞEY SENSİN 8 ŞEVVAL SAM - SEK (CD) 9 İZEL - IŞIKLI YOL 10 FATİH ERKOÇ - KÖR RANDEVU ![]() 2006 Yılında Yaptıkları: -Hayko Cepkin 2006 Senesi içinde Birçok ilde Birçok Festivalde Olmak Üzere Toplam olarak 34 Konser verdi. -Hayko Cepkin 6 Ekim'de gösterime girmiş, bir Biray Dalkıran filmi olan ''Araf'' isimli gerilim/korku filminin müziklerine imza attı. -Hayko Cepkin, ilk 2 videosu ''Yarası Saklı'' ve ''Görmüyorsun'' dan sonra ''Fırtınam'' adlı şarkıya çekilen 3. video ile tekrar karşımıza çıktı. -Biray Dalkıran tarafından çekilen ve 6 Ekim'de gösterime girmiş olan ''Araf'' isimli gerilim/korku filminin görüntüleri eşliğinde hazırlanan 'Son Kez' Klibini Çekti.. -''Sakin Olmam Lazım'' Albümünden 5. ve Son Klibini ''Zaman Geçti'' Şarkısına Çekti. -Toplamda 2006'da 3 Klip Çekti.. -1-2-3 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı'nda dördüncüsü gerçekleşmiş olan Türkiye'nin en büyük açıkhava festivali Rock'n Coke da ana sahnede yepyeni sahne şovu ve imajı ile Rock'n Coke'n Muhteşem Açılışını Yaptı.. -HAYKO CEPKİN Yüxexes dergisi yazarlarınca ''En İyi Erkek Sanatçı'' seçildi! -Hayko Cepkin 'Kral TV Müzik Ödülleri'nde ''En İyi Erkek Rock Şarkıcısı'' Seçildi! -SAKİN OLMAM LAZIM Emi Tarafından ''Yılın Yerli Albümü'' Seçildi.. -Ekranlarda 25. yılını kutlayan, Türkiye'de ise 10 yıldır yayında olan MTV, 23 Ekim 2006'da MTV Türkiye olarak ülkemizde de yayına başladı. 17 Kasım'da gerçekleşmiş olan ve görüntüleri MTV Avrupa'da da yayınlanmış olan Mtv Lansman Partisi'nde Hayko Cepkin Muhteşem Sahne Şovuyla Sahnedeydi. -Hollywood'un aykırı rollerinin yıldızı Juliette Lewis yeni albüm turnesi kapsamında ilk kez İstanbul'da bir konser verdi.Bu Gecede açılış yapan isim ise Hayko CEPKİN oldu. -2. Albümü ''Tanışma Bitti'' için Stüdyo Çalışmalarına Başladı.. -Dinleyicileriyle Söyleşi ve İmza Günleri Gibi Birçok Etkinlikte Bir Araya Geldi. -Dinleyicilerine Değer Verdi ve Onlarla Samimi olmaktan,Onlarla içli dışlı Olmaktan Bir memnuniyetsizlik duymadı. -İlk Albümünü Çıkardıktan Sonra Sakin Olması Gerekiyordu Ve 2006'da Sakin Olmaya Çalıştı! -İnandığımız Şeyi Yapıyoruz Dedi Ve inandığı şeyleri yapmaktan Vazgeçmedi! -İlerde Daha İyilerinde Görüşeceğiz Dedi Ve Her geçen Gün daha iyilerine İmza Attı. -Giderek Büyüyoruz Ve Gittikçe Büyüyeceğiz Dedi ve Her Geçen gün Büyüyen Bir Dinleyici Kitlesine Sahip Oldu. -Kurallarım Var Dedi Ve Kurallarından Asla Taviz Vermedi. -Ve 2006 Bitti....... Yani TANIŞMA BİTTİ!!!! ![]() Son Albümünden Anlamlı Teşekkürler: Teşekkürler.. Müzik Piyasasına; Zorlayıcılığından, insanı düşünmeye ve stratejiler kurmaya yönlendirip zihin açtığı için Boş konuşanlar ve üzerimizde hak iddaa edenlere; Hırsımızdan hiçbirşey Kaybetmeden kendimizi her seferinde daha güçlü hissetmemize neden olduğunuz için Başından beri inanan dinleyicilerimize; Sanırım tek samimi teşekkürü hakedenler birlikte büyüdüğümüzü hissettiğimiz tek kütle. Ekibime; Sahnedeki gücümüzün yegane formulü dostluğumuza Kendime; Bir vardım onbinler oldum dahada büyüyeceğiz. ![]() Sakin Olmam Lazım Şarkı Sözleri: Yarası Saklı Kurtarın beni Tutun elimden düşmeden Kollayın beni Korkar oldum ben herşeyden Unutmam seni Çok acı verdin giderken Hala çok yeni Yarasi sakli derinde Yok mu bunun ilacı? Hüzünle Karışık Bana yol ver bana iyi bak son vedadır Sana son kez sana bir söz son defadır Bırak aksın sel sular Can evımden vurdular Bana kalsın dar duvar Ezilir elbet can cıkar Son Kez Son kez gölgemden gölgen koptu Hem de çok derinden Dertliyim Sesin yok tenin yok Sessizlik son kez Tüm o sevgilerimi geri ver Bırak Yoruldum çok yolun açık olsun Kimse geri dönmez Herşey biter Sen mi kaldın bir yalnız Herşey diner Yeter ki sen zamanı ver Görmüyorsun Yolum uzun ömrüm kısa Ben vurgunum bir cımbıza Üç gün geçti göremedim Arıyorum yana yana Yok kimse bilmiyor Kimse Dur durak bilmez ah bu gönül Sürünerek bak geçti bir ömür Suçlu olan bensem söyle bileyim Tut elimi yanına geleyim Ne haldeyim bilmiyorsun Viraneyim görmüyorsun Kederdeysem içiyorsam Sebep sensin biliyorsun Yok yine dönmüyor Niye Dur durak bilmez ah bu gönül Sürünerek bak geçti bir ömür Suçlu olan bensem söyle bileyim Tut elimi yanına geleyim Eller Aldı Eller aldı gözlerimi Görmez oldum yüzlerini Kim sorduysa duymam dedim Susar gönlüm gör güzelim Yok kimse görmesin yüzümü Yok kimse duymaz sesimi Eller aldı yüreğimi Bilmez oldum gerçeğini Kim bulduysa yokum dedim Bundan sonra gör böyleyim Yok kimse görmesin yüzümü Yok kimse duymaz sesimi Yok kimseler Kimse duymasın beni Sensiz yalnızlığımda Bir of çeksemde yine olmaz İnat ettim sensiz yalnızlığıma.. Senin Ki Dert Mi İçimden bir ses Uyanma diyor Başlayan herşey Şimdi bitiyor Susamış dilim Bir damla su verdin Seven sen olunca Uyanmak istedim Boşluk Ne eğri ne doğru gücüm kalmadı Ellerimden uçtu biri almadı Yüce dağlar aştım yine olmadı Ne çiçekler gördüm tadın almadım Görmez oldu gözüm elim de tutmaz Bıraktığın her şey yerinde durmaz Görmez oldu gözüm elimde tutmaz Söylediğin yalan yerini bulmaz Bedduadır sana bütün sözlerim İnanmazsan ama yolun gözlerim Görmez oldu gözüm elimde tutmaz Bıraktığın her şey yerinde durmaz Görmez oldu gözüm elimde tutmaz Söylediğin yalan yerini bulmaz Ben Gideyim Ah çeker bu yürek a canım Sen bilmezsen kim bilir Zor zamanlar gördüm a canım Söyleyemem dert benimdir Su gibidir berakktır bu gönül Kana kana iç iyi gelir Kor alevler yaktı bu gönül Söndürmeye kim gelir Ateşini gördüm yandım yanında kor ettin Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Çok sevmeyi isterdim a canım Yol vermedin ben neyleyim Tuz basmadan yarama a canım Görünmeden ben gideyim Ateşini gördüm yandım yanında kor ettin Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Fırtınam Çoban oldum gidiyorum Yapayalnız bu diyarda Kırbacın vurma yüzüme Düşürür halim zora Düşürür halim zora Karın oldum eriyorum Güneş olma yamacımda Irmağın olurum senin Sularım önünde durma Sularım önünde durma Yolum uzun gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim Hangimiz Masumuz Kimbilir nerde kirlendi Kimbilir nerde fişlendi Gözün tam açık olsada Her gün bir damlan pislendi İnan senin için sözlerim Dinlemek istersen bak beklerim Önemsiz değil kimse hayatta Bugünü yarını bil isterim Gör hangimiz tam masumuz İmkanı bile yok Söyleme tertemiz olduğunu bana Zaman Geçti Çok zaman geçti üstünden Ağır ağır ölür beden Arama yoktur neden Bulursun kendiliğinden bir yol Keşke dinlesen beni Kimler üzdüyse seni Unut geçmişi geriyi sen ol Çok zaman geçti üstünden Tanışma Bitti Şarkı Sözleri: Yalnız Kalsın Gömdüm Sandım Gittiğinde bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde, filiz verdim de suyu yok Yalnız Kalsın Dediğin Diline Bedduadır Sesinin Teline 777 Bir düşündük bir ah işittik her geçen gün incitildik Tütsü yaktık temizlendik dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk,zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik ilaçlarıyla uyutulduk Yalnız kaldım bu şehirde, bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde uyansak da yokuz yerimizde Uçurumun kenarında bizi iten rüzgarında Çok güvenli değil ama düşmemek için tutun bana Akıllanıyor akıllanıyor fikrim, akıllanıyor akıllanıyor zihnim Akıllanıyor akıllanıyor fikrim, akıllanıyor az kıllanıyor zihnim Bertaraf Et Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki Sonra Görüşelim Geçmez yaran, yok hiç rengin Bitmiş çaban, zor mu geldi? Sen insansan ,o insansa, bende sansam ne olur ki? Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan fırlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim Altındaki arabayı , sat sonra görüşelim Sıkı Tutun Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim Her şey dün gibi bilemezsek kıymeti Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim Kaos Bir sen var oldun , bir sen nur oldun Bir tek sen varsın bil sen çok oldun Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun? Vücudun kireç söyle böyle mi pak oldun ? Ölüyorum Unutulur mu gökyüzü ? Yitirir miyim bu gülyüzü ? Birer birer neyim kalır geriye baksam da Solar mıyım gündüz gece ? Güneşim yoksa bu son hece Birer birer neyim kalır geriye baksam da Zehirlendi dudaklarım Çocukken nasıl ağlardım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde ,Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine, Ölüyorum... Törpülenmiş tırnaklarım Güçsüzdüm ben de avlandım Birer birer neyim kalır geriye baksam da Her şeyim olmuş bilmece Çözdükçe gördüm işkence Birer birer neyim kalır geriye baksam da Bir başıma kaldım şimdi Nerde hata yaptım bilmem ki ? Birer birer neyim kalır geriye baksam da Ne kaldı bak ellerimde ,Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine ,Ölüyorum... Siren Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim kimin elindesin unutuldunmu sende sinsice çözüm sende canım zormu geldi bu sonsuz bilmece Melekler Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bilmezsin Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken Bonus Tek bildiğim bir şey varken , çok bilinmez bir hal oldum Kendimden kurtulmam lazım ,kimseyi tanımaz oldum Baylar,bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben bedenim taşımaz artık Keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Yalanlarla kurdun beni kıymet nedir artık bilmem Tüm ömrüm bak senin olsun tek şartım var beni dinle Baylar,Bayanlar Çürüyüp gidiyorum ben, bedenim taşımaz artık keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Şu andan itibaren sadece bizbizeyiz Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum Gözlerin kapalı Vücudun teslim Hayalini kur kendinin Nasıl biri olmak istedin Şu an nesin Hayal et Şu an kuracağın herşey senin eserin Biten, kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük Hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz Hayal et Artık hayal bitti Zaman doldu Gözlerini açman gerek Uyan artık Uyan Uyan artık Uyan Uyan Uyan Artık ![]() Grupta isminin geçmesini isteyenler buraya bişeyler karalasın yeter. HC Fan: 1-AbsolutePoweR (şimdilik bir ) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 9272 Age: 21
: 0 Rep Puanı : 3245 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hayko Cepkin Fun Club (HC Fan) Kendi Kaleminden: Hayko Cepkin Uyanınca Çaldır Yaşayan her şeyin içinde kendince pek çok saçmalık var. Öncelikle bildiğimizi sandığımız ancak, hala muallaklığını koruyan biçimlerden oluşuyoruz. Daha sonra ailelerimiz tarafından önce sınırsız şımartılma dönemini aşıp, büyüme ve disipline edilme dönemimiz başlıyor. Bu disiplin kısmı evladın mevcut hormonlarının artması ve her konuya salça olma arzusu sebebiyle yerimi ailelerin baskı kurma moduna geçmelerini, yani bildiğimiz çatışma döneminin başlamasını beraberinde getiriyor. Genç kişi lise hayatını atlattıktan sonra artık mesleki bir yön bulmak durumundadır.Her ailenin fiks ruh hali, evladın göğüs kabartacak cinsten bir mesleğe sahip olmasıdır. Ama oldu ki, evlat üniversiteyi kazanmış olsa bile, içinde uyanmaya başlayan müzik sevgisini bastıramıyor ve minik minik hobi tadında kendi çapında bir arkadaş grubuyla stüdyo ortamlarında tıngırdatmaya başlıyor. Bu tarz bir giriş yapmayı arzuladım. Birazdan bu konuları - Hadi canım buradan da, buraya mı bağlanır? - şeklinde bir yerlere getireceğim. İstedim ki, mercekleri biraz dışarıya taşırayım. Bugün görmekte olduğumuz ve bilmekte olduğumuz her şeyin altyapısında kendince mükemmel zorlukların bulunduğunu hatırlayalım, üstü kapalı bir şekilde olsa da. Devam ediyoruz ... Bu genç arkadaşımız hobi olarak başladığı hadiseyi, zamanla önemli bir yere koymaya başlasın. Derslerini aksatsın ya da aksatmasın ama estrümanına ya da grup arkadaşlarına daha bir gönülden vakit ayırdığını fark etsin. Bu vakit ayrımları zamanla tıngırtıdan uzaklaşıp, gerçek manada bir bütünlüğe doğru yol alsın. Mini mini bar ortamlarında (ki, bu benim deyimimle sömürüldüğünü en iyi fark edebildiğin en iyi vitrin olarak da, kendini gösterebileceğin ilk başlangıç noktası) hafta içlerinden başlayarak, hafta sonlarına doğru terfiler cereyan etsin. Derken üretmeye başlasın. Besteler irili ufaklı, önce en rezil şekillerde daha sonra da zaman aşımıyla olgun şekillere bürünsün. Bu dönemlerin hiçbiri yukarıdaki paragraf darlığı kadar kısa sürmemekte tabiî ki. Kısa olarak nitelendireceğimiz bir hayatın uzunca bir bölümünün göz açıp kapayıncaya kadarki harcanışı diyebiliriz. Öyle ki, 3 lü rakamlarda uyanıyorsunuz. Devam ediyoruz ... Zaman artık bandrol alma, yaptıklarını sunma, paylaşma zamanı. Firmaların yolları taştan, birçok patron da çıkartabilir sizi baştan. Oturuldu, konuşuldu, tartışıldı. Fikirler uydu, uymadı. Yaptıklarınıza karışıldı, karışılmadı vesaireler, vesaireler atlatıldı ve sonuç? Artık tanınmaya, bilinmeye başlıyorsunuz ve insanların karşısındasınız. Yıllardır verdiğiniz emeklerden sonra aslında her şey, tekrarlanarak, yeniden başlıyor. Sadece yola bir bandrol farkıyla çıkmış oluyorsunuz. Yine aynı süreç. Bilinirlik sağlayana kadar aynı bar ortamlarındasınız, aynı sömürüye karşı ayakta kalmak için savaşıyorsunuz. Hele ki, müziğiniz popüler bazlı değilse (ki, benim baştan beri hayal ederek ilerlediğim konunun özü bu) zorluklar boynunuzun borcu oluyor. Neden böyle bir yazı yazdığıma gelecek olursak. Birincisi, bu bahsetmiş olduğum sürecin hepsini yaşadım. İkincisi, bu piyasada albüm çıkartmış tüm arkadaşlarımızda yaşadı. Şu an albüm çıkartma arefesinde olanlar da yaşıyorlar ve yaşayacaklar da. En son bulunduğumuz Zeytinli Rock Festivali nde bizden bir gün evvel cereyan eden olayları düşünerek yazdım bunları. Her kim olursa olsun, konunun içeriğimde detayları gizli olsa da, sahnedeyken seyircinin bu tarz tepkilerine maruz kalmamalıdır. Maalesef pek çok festivalde, organizasyonda, pek çok yerli grup, bu tarz seviyesizleşen hareketlere maruz kalmaktadır. Adı üstündedir, bu bir festivaldir ve eğlence, dinlence tabanlıdır. Alan büyük ise, seçenekler çoğuldur. Arzu etmeyeni, arzu etmediği yerde kimse tutmamaktadır. En çok şaşırdığım konulardan biride, - Festival, yerli gruplar gittikten sonra daha bir güzelleşti - diyen yabancılaşmış dalkavuklardır. Bana göre ise buraya gelen pek çok yabancı grubu havada üç kere tokatlayacak yerli gruplarımız vardır. Eskiden bu kadar organizasyon yapılmadığı için, cilalanmış yabancı grupları öksürseler ağzımız açık ederdik televizyondan. Şimdi ise öz hallerini görebilme şansına sahibiz ve tartabiliyoruz. Bazıları gerçekten fos çıkıyor. Örnek vermem gerekirse, bana göre gerçekten Deftones (ki, taparım) kötü bir performans sergiledi ve bence şu an dağılmış olsalar bile Climb onlardan 5 kat fazla saygıyı hak ediyordu. Bizce kıymet verenler hızlı bir şekilde artmaktadır ama aralarda kımıl zararlısı gibi takılan ve halen mantaliteleri - Yerli malı yurdun malı, her mal burun kıvırmalı - şeklinde olanlar, günü geldiğinde umarım elitist uykularından uyanacaklardır. Görüşeceğiz ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Jan 2008 Kullanıcı No: 24192 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 62646 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Hayko Cepkin Fun Club (HC Fan) menide üye yapsana :P
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| hayko, cepkin, fun, club, fan |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |