![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam takımına güveniyor: 'Mücadele ediyoruz, ter döküyoruz. Dakika 90 da olsa, kazanacağımızı biliyoruz.' ‘İşi sağlam tutacağız’ Gençlerbirliği zaferi sonrasında ligdeki son 12 maçında 11. galibiyetini elde eden Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam iddialı açıklamalarda bulundu. Maçlarda zaman zaman kötü oynadıklarını kabul eden başarılı çalıştırıcı, “Ankara’da ilk yarıdaki tablodan rahatsız olduk. Artık işi baştan sağlam tutmalıyız. Şampiyonluk için mücadele ediyorsak, bir dakika bile kaybetmeye tahammülümüz yok. Şampiyon gibi oynayacağız” dedi. ‘9 maçı da kazanacağız’ Takımın mücadeleci ruhunun kendisini memnun ettiğini dile getiren Ertuğrul Sağlam, “Artık kazanmaya alıştık. 4 maçtır geriye düşmüyoruz, 90. dakikada da olsa, kazanacağımızı biliyoruz. Hücumda daha etkili olmalıyız. İleride çoğalmalı ve rakibi baskı altına almalıyız. Fikstür olarak avantajlı olduğumuz söylenebilir. Ancak en önemli maç, ilk maçtır. 9 final karşılaşmamız var... Hepsini kazanıp, kupayı kaldıracağız” ifadesini kullandı.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: '9 maçı da alacağız' evet bu son dokuz maç çok önemli hadi bakalım inşallah bu sene olur
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| alacagiz, besiktas, haber, mac |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |