![]() |
| | #1 (permalink) |
![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, galibiyetin sırrını açıkladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, galibiyetin sırrını açıkladı. Tüm oyun planını Matias Delgado üzerine kurduklarını belirten başarılı çalıştırıcı, “İlk yarı kötüydük. Devre arasında kazanmamız için rakip üzerinde baskı kurmamız gerektiğini oyuncularıma anlattım. Delgado’nun serbest oynamasını ve savunmanın dengesini bozmasını istedik. Düşüncelerimiz sahaya yansıyınca galibiyet geldi” dedi. Oyunun son anlarında Serdar Özkan’ı sahaya sürüp, orta sahayı ayakta tuttuklarını dile getiren Sağlam, “Kendimize güveniyoruz. Artık önümüze daha kararlı bir şekilde bakıyoruz. Fikstür avantajımızı kullanıp, ligin sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz” diye konuştu. Helal olsun hem Ertuğrul hocaya Hemde Delgadoya..
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 10 numara taktik! on maç kaldı inşallah bu sefer şampiyon oluruz bizimde fener den kalır yanımız yok yani 138 hafta aradan sonra liderlik koltuğuna oturduk
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: 10 numara taktik! inanıyoruz ve hepde inanacağız ![]()
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| besiktas, haber, numara, taktik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |