![]() |
| | #1 (permalink) |
Denizli'de bir Gökhan Zan klasiği yaşandı! Çıkan omuzu saha kenarında yerine takılan genç oyuncu, karşılaşmaya devam etti.Önce burnu kanadı Maçın 10. dakikasında Denizlispor’un forveti Cristian ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kalan Gökhan Zan, yine yürekleri ağızlara getirdi. Acılar içinde kıvranan ve burnunda kanama meydana gelen genç futbolcu, kanama durdurulduktan sonra oyuna devam etti. Ancak Gökhan için talihsizlikler bitmedi. Bu pozisyondan kısa bir süre sonra yine Cristian ile hava topuna çıkan Siyah-Beyazlı futbolcunun bu kez omuzu çıktı. Daha önce de aynı sorunu defalarca yaşayan milli oyuncu, tedavinin ardından sahaya döndü. Kartal’a zemin sürprizi! Türkiye Süper Ligi’deki birçok stadın zemini, son dönemlerde tüm ülkeyi etkisi altına alan ağır kış koşulları sebebiyle deforme olup, takımların korkulu rüyası haline gelirken, Denizli Atatürk Stadı’nda atmosfer bambaşkaydı. Ege’de oldukça elverişli şartlarla karşılaşan Beşiktaş kafilesi rahatladı. Öte yandan mücadelenin yazı andıran bir havada oynanması da futbolcuların işini hayli kolaylaştırdı. Skorboardun azizliği Karşılaşma öncesinde dikkat çeken ayrıntılardan biri de skorboard ile ilgiliydi. Zeminin güzelliğinden övgü dolu sözlerle bahseden Denizlisporlu idareciler, bir konuyu atlamıştı. Denizli Atatürk Stadı’nın elektronik skorboardı çalışmadı, yerine elle kontrol edilebilen tabela devreye girdi.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3677 Rep Puanı : 365574 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çıkar, tak, oyna! adamın omuzu seyyar başlıklı
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| besiktas, cikar, gokhan zan, haber, oyna, tak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |