![]() |
| | #1 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü: 2224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kara Kartal'ın yeni transferi Gordon Schildenfeld, yarınki Ankaraspor karşılaşmasında şans beklediğini söyledi.Schildenfeld: Hazırım Kara Kartal’ın yeni transferi Gordon Schildenfeld, yarınki Ankaraspor karşılaşmasında şans beklediğini söyledi. Kayserispor maçının son dakikasında oyuna dahil olan Hırvat yıldız, “Fiziksel olarak eksiğim yok. Eski takımım Dinamo Zagreb ile antrenmanlara katıldım. Takım arkadaşlarımı da yavaş yavaş tanıyorum. Bu hafta forma giyip, hem taraftarla tanışmak, hem de takımıma faydalı olmak istiyorum” dedi. Yozgatlı şans bekliyor Sezon başında Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Yozgatlı, sakatlığını tamamen atlattı. En son İnönü Stadı’ndaki Sivasspor karşılaşmasında forma giyen tecrübeli oyuncu, “Sakatlığım geride kaldı. Ligde zorlu maçlar başlıyor. Ben de formama kavuşup, elimden geleni yapmak istiyorum. Hocamız şans verirse, gerekeni yaparım” diye konuştu. Marsilya’nın Bobo ısrarı Sezon başından bu yana Bobo için Beşiktaş’ın kapısını çalan Marsilya vazgeçmiyor... Sezon sonunda Fransız ekibinden ayrılacağını açıklayan Djbril Cisse’nin yerine golcü arayışına giren Marsilya’da teknik direktör Eric Gerets’in ilk tercihinin Bobo olduğu öğrenildi. www.sport365.fr’de yayınlanan haberde, Gerets’in ısrarla istediği Brezilyalı golcü için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi. Taraftardan büyük ilgi Süper Lig’de geçen hafta Kayserispor deplasmanından puansız dönen Kara Kartal’ı, Ankaraspor karşılaşmasında taraftarı yalnız bırakmayacak... Yarın, İnönü Stadı’nda oynanacak mücadeleye Siyah-Beyazlı futbolseverler büyük ilgi gösteriyor. Biletix gişelerinden satışa sunulan biletlerin satışına, maç saatinde stat gişelerinden devam edilecek. Deriş’ten moral yemeği Siyah-Beyazlı yönetici Bülent Deriş’ten büyük jest... Voleybol ve hentbol şubelerinden sorumlu olan Deriş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde görev yapan personele bir yemek düzenledi. Yemekte, personelin sorunlarının dinlendiği belirtildi. Bu arada kulüpte çalışanların maaşlarını alamadığı iddiası siteden yapılan açıklamayla yalanlandı. Maaş ödeme tarihlerinin değiştirildiği, bu nedenle karışıklık yaşandığının altı çizildi.
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
![]() |
| Tags |
| besiktas, besiktasin gunlugu, gunlugu, haber |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |